Az egyik halacskám beteg és nagyon rossz már nézni, ahogy vergődik. Ti mit csinálnátok? Hajtsak végre nála eutanáziát. Sajnálom. Ezért gondolkodom rajta.
Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 18:13
1/8 anonim válasza:
A szeretet ilyenkor azt is jelentheti, hogy nem hagyjuk szenvedni, ha már nincs remény arra, hogy felépül.
2/8 anonim válasza:
Hát, inkább próbáld meg meggyógyítani :D írd le milyen hal, milyen halakkal, mekkora helyen, milyen szűréssel, kajával stb.
3/8 anonim válasza:
Ha már nagyon a végét járja, akkor igen, jobb, ha békésen pusztul el. A legtöbb, amit tehetsz, hogy szegfűszegolajjal elkábítod, majd jeges vízbe helyezed. Ha nincs otthon olajad, akkor csak a jeges víz is kíméletes és gyors.
4/8 A kérdező kommentje:
hím guppi.most külön van egy 14 literes akváriumban benne levegőztetővel.gombaölő szert vettem és azt 1/4 részét bele tettem a vízébe.egyensúly zavara van.egy ismerős azt mondta, hogy gomba támadta meg vagy úszóhólyag gyulladása van.
2011. okt. 6. 19:11
5/8 anonim válasza:
Öld meg, aztán légyszi engem is mert nekem meg a hasam fáj.
6/8 anonim válasza:
Igaziból először tedd sekély vízbe hogy ne tudjon a hátára fordulni, mert ezt okozhatják bélgázok is, amik bent rekednek a hal gyomrában. Sok levegő, és jó szűrés elengedhetetlen. Ha nem segít akkor jöhet a CLORAMPHENICOL, de ezt csak akkor, ha már tényleg nincs más megoldás. Orvos írhatja fel, tehát állatdokihoz kell menni érte. majd ő elmondja hogyan kell adagolni, használni. De ha parazitózis, akkor bizony nem sok esély van.
7/8 anonim válasza:
Jajajjajj.. Elfelejtettem még a sekély víz, jó szűrés sok levegő résznél hogy PÁR NAP KOPLALÁS.
8/8 anonim válasza:
Mi lett a halacskával? Kérdezösködtél de annyi gerinc nem volt hogy késöbb vissza irj vagy válaszolj! Gondolom aztán felhizlaltad majd kirántottad és megetted ebédre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!