Brigitta04 kérdése:
Mit csinálnátok a helyemben? Rosszul döntöttem?
Fúú most számolnom kellett, hogy hány hós a babád. Ha nem bízol meg bennük, akkor ne engedd, de ha nem ismerik, nem is biztos, hogy tudják mit csináljanak vele. Legalábbis én itthon látom, hogy a szüleim ha jönnek, hogy mennyire fontos ismerni egy babát. Én sem engedtem volna le velük, főleg így hogy rossz a kapcsolat. Nem tudom, de talán nem hoznák vissza, nekem ez is megfordulna a fejemben.
2010. okt. 16. 21:56
2/26 A kérdező kommentje:
Nem az,hogy nem bízom meg bennük,végülis ex anyós is felnevelt két gyereket.Hanem az,hogy a babám nem ismeri öket,nem 1 siros baba de elöfordul,h ugy törik el a mécses nála,hogy én nemtudom megnyugtatni akkor kvázi egy "idegen"?!
Szerintem nem hibáztál. Ha 4,5 hónapos babát igazán ismerni kell! Az én 7 hónapos lányom sajnos csak szinte hétvégente látja a férjem, meg estére 1-2 órára, mert ugye reggel mire a kicsi felkel, apuka már elment dolgozni. Egész nap csak velem van, de néha még a minden nap látott apának is tud meglepetéseket okozni. Nem akarom megbántani az ex anyósod, de nekem megvan a véleményem a "felnevelt anno 2 gyereket" típusokról. Tisztelet a kivételnek, de sajna tapasztalatból mondom, hogy 99% nagyon okos tud lenni.
2010. okt. 16. 22:09
én se engedten volna el velük 1edül!ha sétálni akarnak akkor veled együtt tegyék,hisz ahogy te is írtad,nem ismerik a babád és fingjuk sincs róla,h neki mi kell!az hogy felnevelt 2gyereket az nem azt jelenti,h akkor tudja,h a te babádnak mi kell!az én babám 14hónapos,de még most is rossz szájízel hagyom,h anyósom elmenjen kettesben vele!
le a kalappal elötted,h egyedül neveled a csöppet és sajnálom,h így alakult nálatok!
és igenis tarts ki az elveid mellett,hisz te vagy mellette születése óta és ha azt mondod,h nem akkor fogadják el föleg ha ennyire nem látogatják őt!akkor vállalják a következményt is,h ilyenek esetek lesznek!
2010. okt. 16. 22:12
5/26 A kérdező kommentje:
Nem is az okosságával van a baj,hanem azzal,hogy nem értette meg miért nem engedtem le a gyereket.
Nálunk nem rossz a viszony és az én lányom 27 hónapos de nem engedem el senkivel. Ő is nagyon anyás és kb. 1 hónapja hajlandó elmenni az apjával is nélkülem bárhova.
Meg ki tudja...annyi minden történhet ebben a világban..
Nekem az a véleményem, hogy először szokjanak a kicsihez, látogassák többet és csak aztán akarják elvinni.
2010. okt. 16. 22:16
...ja még annyi, hogy az én anyósom is 2 gyereket nevelt fel de már 30 éve, mégis olyan néha mintha nem is lenne gyereke. A pelenkázást meg sem engedtem neki soha mert fiai vannak, nekem meg lányom. 3x próbálkozott a pelenkacserével mindíg gond volt utána.
2010. okt. 16. 22:20
Teljesen igazad volt.Lesz még rá lehetőségük h kettesben legyenek a gyermekkel.Nem tudom h mi történt köztetek,közös döntés volt e,v ő tett vmi rosszat h szétmentetek,de én ismerem magam annyira,hogy ha utóbbiról lenne szó,én soha az életben többet a közelébe nem engedném a gyereknek,sem őt,de pláne nem az anyját.Nem is lenne kérdés h elengedjem e velük egyedül..
2010. okt. 16. 22:20
9/26 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy leragadtak annál a szónál,hogy nem,a miértre egyálltalán nem kiváncsiak.Nem akarom eltiltani őket a babátol,hisz az édesapja és a nagymamája.De folyamatossan csak a roszat látják a viselkedésemben,kritizálnak.És ezzel már tele a hócipőm!
10/26 A kérdező kommentje:
Az útolsó válaszolónak:mindketten akartuk a babát mire összejött azt mondta,hogy ÉN nem ugy állok a dolgokhoz ahogy kellene és vetessem el a babát.Amennyiben megtartom akkor kettönk között vége mindenek.Hazaköltöztem.És ennek ellenére még én mondom azt,de hát mégis az édesapja és a nagymamája!Mégis én vagyok a rossz!
Kapcsolódó kérdések: