Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinálnátok a helyemben?...

Brigitta04 kérdése:

Mit csinálnátok a helyemben? Rosszul döntöttem?

Figyelt kérdés
Kisfiam apukájával nem vagyunk együtt.A babám most 18 hetes ez idö alatt kb 10x ha látták,ex anyós még kevesebszer.1,5 hónapja volt egy balhénk mert nem engedtem le a babát egyedül velük sétálni.Lehet hibáztam és hagynom kellett volna?
2010. okt. 16. 21:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nah,hát akkor meg pláne nem engedném..örüljenek már egyáltalán h megnézhetik a gyereket,nemhogy még kritizálnak téged..pfff.Csak később nehogy teledumálják a fejét.Az én szüleim is elváltak,és még most 30 éves koromban is lökik a sódert édesanyámról(3 évben egyszer,hála istennek),aki egyedül,fáradtságos munkával embert faragott belőlem.Az ilyentől kiráz a hideg..Sok erőt,kitartást neked,remélem hamarosan találsz párt magadnak,aki igazán megbecsül titeket!
2010. okt. 16. 22:31
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Az én gyerekem 17 hetes és mi is külön mentünk. Eleinte elvittem hozzá a kicsikémet, de 1 hónapja üvöltött nála minden alkalommal. A szívem szakadt meg. Mentem is a gyerekért 10 perc múlva és mondtam hogy ez nem jó senkinek. Ő sem élvezi a gyerekemnek meg sokk érzés ez. Megértette és azóta ő jön. Közben voltunk bíróságon is, mert hivatalos papírt kértem és ott is azt mondták, hogy alap, hogy a gyerek 2 éves koráig az anya lakásán vagy az anya jelenlétében látható a gyerek. Ez TÖRVÉNY.

Én sem akartam odaadni, de 2 hónap és lásd, a gyerek tüdőből üvöltött 3 alkalommal és magától jött rá az ex, hogy ennek nincs értelme. Lehet jó lenne, ha odaadnád nekik, egy idő után a gyerek, ahogy fejlődik a kis értelme, hiányolna téged és lehet ők is belátnák hogy nincs értelme.

Ez az ő önzőségük! Teljesen átérzem és megértelek, én minden héten teljesen kivoltam mikor elvitték tőlem 2 órára. Még szakadó esőben is. Hogy élvezkedjenek rajta, de azt nem nézték, hogy nem a gyerek érdekeit képviselték ezzel, hanem saját magukét. Önző dög az ilyen!

Szorítok, írd majd meg, hogy alakult!

2010. okt. 16. 22:35
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Második kommentedet most olvastam el..Ne forszírozd a dolgot.Az ilyen apa nem érdemli meg a gyerekét!!!Hidd el,a gyerekednek sem lesz jobb tőle..Az én apám is jött időnként hozzám,de már egészen kicsinek is nagyon fájt a szívem utána,még most is nagyon,sokat sínylődtem miatta,világéletemben kihatott a párválasztásomra is.Már meghalt,úgy halt meg,h évekig előtte nem láttuk egymást, sosem értettem h miért nem kellettem,miért nem jött..:(Jobb lett volna úgy élnem,h nem húzódik el előttem a mézesmadzag mindig..
2010. okt. 16. 22:36
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyósomnak is 2 gyereke van, de nem tud mit kezdeni az unokájával, azt hittem hogy olyan lesz mint egy tyúkanyó, hát nem sajnos. Eddig a majd 9 hónap alatt kb. 2 percig volt a kezében, döbbenet. Szóval ne gondold Te sem feltétlen, hogy az anyósod, úgymond ért a gyerekekhez. Legyenek közös találkozók, ha tudnak normálisan kommunikálni veled, mert ha feszültség van, az az egyébként is sírós babának nem tesz jót.
2010. okt. 16. 22:38
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, mikor feltettem egy kérdést anno, hogy odaadnák -e apukának a gyereket 2 etetés közt, engem leordított mindenki, hogy apukának is joga van a gyerekhez, és olyan mintha az én anyukám sétáltatná, nem lesz baja a gyereknek. Kaptam hideget egyfolytában. De könyörgöm ő még csak egy kisbaba! Vadidegen emberekkel (mert ők neki még idegenek) vadidegen helyen. Nem is értem, miért kell önzőnek lenni. A gyereknek meg kicsinálják a lelkét, hisz neki még csak Anyuci a fontos.

Ne add oda, ha kukacoskodnak, menj szépen bíróságra gyerekelhelyezési perre. Majd ott megkapják a magukét. Egyébként is hasznos lenne, mert segélyre leszel ez által jogosult! Havi 4-5ezer, de az is számít!!!

2010. okt. 16. 22:42
 16/26 anonim ***** válasza:
Ja 22:35ös voltam
2010. okt. 16. 22:44
 17/26 A kérdező kommentje:

Szeretnék elmenni bíróságra pontossan az miatt,hogy legyen meg a gyerekelhelyezés meg legyen meg papíron,hogy mennyi gyerektartást fizet.De szerintem ebböl is balhé lesz,hogy miért kellett a bíróság.

Köszönöm az eddigi válaszokat!:)

2010. okt. 16. 22:47
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
szarjál rá,menjél csak a bíroságra!már egyszer válaszoltam,de azóta jó sokan irtak még!ha képes volt közölni veled,h vetesd el az fix,h mégennyit se láthatta volna,hisz a számára akkor meghalt!hisz nem azt akarta?az anyosodnak se lenne kit babusgatni ha az "okos"felnevelt gyerekére hallgatsz anno!ne idegeld magad ilyet barmokon akik az hallják meg csak amit akarnak!menjél papírért és toljál a reakciókra,szenvedjen egy kicsit apuci is...ne add oda a babád nekik,csak ugy láthatssák,h te is ott vagy!te hordtad ki,te szülted,te neveled azóta és ha nem tetszik amit te szeretnél akkor nem muszály menni látogatni!ahogy könnyen rá lett vágva,h vetess ugy te könnyen közölheted,h tipli ha valami nem tetszik nekik!kitartást neked és életed legjobb döntése volt,h világra hoztad a kicsit!
2010. okt. 16. 23:04
 19/26 A kérdező kommentje:

Igen kedves útolsó eddigi életem legjobb döntése volt!!!!!Sőt nem is volt egyáltalán kérdés,hogy vállalom őt!

Kicsit megnyugtatott,hogy másnak is ugynaz a véleménye mint nekem,azthittem már velem van a baj.

2010. okt. 16. 23:09
 20/26 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem egy rövid sétára igazán elengedhetnéd őket, mi baj lehet? Gondolj arra, hogy a kicsinek joga van nagymamájához is.
2010. okt. 17. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!