Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinálnátok a helyemben?...

Brigitta04 kérdése:

Mit csinálnátok a helyemben? Rosszul döntöttem?

Figyelt kérdés
Kisfiam apukájával nem vagyunk együtt.A babám most 18 hetes ez idö alatt kb 10x ha látták,ex anyós még kevesebszer.1,5 hónapja volt egy balhénk mert nem engedtem le a babát egyedül velük sétálni.Lehet hibáztam és hagynom kellett volna?
2010. okt. 16. 21:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Azon kívül a kicsinek ahhoz is joga van,hogy megszülessen,de ezt az apja és a nagymamája nem igazán óhajtotta.Nem csak azt kell nézni h mihez van joga a gyereknek,hanem azt is,h mi a legjobb neki.
2010. okt. 17. 00:35
 22/26 anonim ***** válasza:
68%
Hol olvastad, hogy a nagymamája nem akarta?
2010. okt. 17. 00:51
 23/26 A kérdező kommentje:
Persze joga van a nagymamájához is ez tény.Ő 1 hónapot itthon van 1 hónapot külföldön,akkor látta az unokáját mikor hazajött utána 2 hétig semmi még telefon sem!és ennyi idő után most fog jönni ismét,akkor kérdezem én ez alatt a 2 hét alatt nem volt unokája vagy akkor nem volt fontos,hogy lássa?
2010. okt. 17. 07:41
 24/26 anonim ***** válasza:

így én sem adtam volna oda. eleinte menjetek együtt, legyél ott te is, de csak "megfigyelőként, csináljanak ők mindent, de ha gond van, ott vagy és meg tudod oldai a helyzetet.

ha többször rendben minden, akkor már elengedném.

anyósom nálunk is 2 gyereket nevelt fel, de 30 év már régen volt, és hiába látja minden nap szinte, sokszor szembesült vele, hogy nem mindig tud mit tenni. az ellátásban sem és a játékban sem, és már a fogásban sem volt biztos.

mostmár 6 hós a baba, már tök jól belejött, de sokat kellett neki segítenem, megmutatnom, mit hogyan kell, szóval az, hogy 2 gyereket felnevelt még ne garancia semmire. nálunk szerencsére jó viszony, de idő kellett, mire odáig eljutottunk, hogy a nagyi elviszi sétálni, amíg én csinálom otthon a dolgom. és még most is előfordul néha, hogy haza kell jönniük negyed óra után, mert a gyereknek elég volt.

szerintem minél hamarabb intézd el a gyerekelhelyezést!!

jaaaaa, és azt már nem is kommentelem, hogy ha apuka azt szerette volna, hogy vetesd el, akkor most mi a csudát is akar?! akkor nem kellett a gyerek? és most? kb. heti-kétheti alkalom nagyon kevés egy ekkora gyereknek ahoz, hogy biztonságban érezze magát velük. a többiről már nem is beszélve.

2010. okt. 17. 10:21
 25/26 anonim ***** válasza:

A kérdező nem eltiltani akarja nagyitól az unokáját csupán a lakáson szeretné a láthatást ami teljesen érthető!

A hasonló esetes vagyok. Bíróság mielőtt, már csak a segély miatt is! És nem haverok vagytok, legyen hivatalos papír, hogy mikor látja és mennyit fizet. ALAP

Add be mielőbb, mert vagy 2 hó a tárgyalásig beadás után.

Sok szerencsét.

2010. okt. 17. 13:54
 26/26 A kérdező kommentje:
Igen kedves útolsó,egyáltalán nem eltiltani akarom tölük!De korainak találtam,találom,hogy egy 2-4 hóhapos babát egyedül az anya nélkül elvigyék!Volt is alkalom,hogy együtt mentünk és ugymond én a háttérbe húzodtam de ott voltam!Szerintem egy babának az ad biztonságot ha az édesanyát a közelében tudja.
2010. okt. 17. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!