Mit csinálnátok a helyemben? Rosszul döntöttem?
így én sem adtam volna oda. eleinte menjetek együtt, legyél ott te is, de csak "megfigyelőként, csináljanak ők mindent, de ha gond van, ott vagy és meg tudod oldai a helyzetet.
ha többször rendben minden, akkor már elengedném.
anyósom nálunk is 2 gyereket nevelt fel, de 30 év már régen volt, és hiába látja minden nap szinte, sokszor szembesült vele, hogy nem mindig tud mit tenni. az ellátásban sem és a játékban sem, és már a fogásban sem volt biztos.
mostmár 6 hós a baba, már tök jól belejött, de sokat kellett neki segítenem, megmutatnom, mit hogyan kell, szóval az, hogy 2 gyereket felnevelt még ne garancia semmire. nálunk szerencsére jó viszony, de idő kellett, mire odáig eljutottunk, hogy a nagyi elviszi sétálni, amíg én csinálom otthon a dolgom. és még most is előfordul néha, hogy haza kell jönniük negyed óra után, mert a gyereknek elég volt.
szerintem minél hamarabb intézd el a gyerekelhelyezést!!
jaaaaa, és azt már nem is kommentelem, hogy ha apuka azt szerette volna, hogy vetesd el, akkor most mi a csudát is akar?! akkor nem kellett a gyerek? és most? kb. heti-kétheti alkalom nagyon kevés egy ekkora gyereknek ahoz, hogy biztonságban érezze magát velük. a többiről már nem is beszélve.
A kérdező nem eltiltani akarja nagyitól az unokáját csupán a lakáson szeretné a láthatást ami teljesen érthető!
A hasonló esetes vagyok. Bíróság mielőtt, már csak a segély miatt is! És nem haverok vagytok, legyen hivatalos papír, hogy mikor látja és mennyit fizet. ALAP
Add be mielőbb, mert vagy 2 hó a tárgyalásig beadás után.
Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!