Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedés. Mit szóltok ehhez...

Ismerkedés. Mit szóltok ehhez a sztorihoz?

Figyelt kérdés
adott: megismersz valakit neten. beszéltek párszor, ő találkára hív, de neked van valakid. persze ő ezt tudja, te el is utasítod, felajánlja felhív, de te nem adod meg a számod. közli jól van, megy is, de nem sokkal rá ír, hogy pedig jól jártál volna vele. Te ezt figyelmen kívül hagyod. eltelik kis idő, újból keres, majd pár sablonos szöveg után közli megy is, mert megy hozzá valaki. ti mire gondolnátok? mi értelme ennek? miféle bugyuta játék ez? sértődés? Dac? vagy mi a szösz?

2014. jan. 10. 20:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hm.. meglátjuk mikor unja meg... :D
2014. jan. 10. 20:41
 12/13 anonim ***** válasza:
De ha van valakid egyáltalán minek ismerkedsz? Nem értem.
2014. jan. 10. 21:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es. Attól hogy van valakid, te máris bezárkózol? Nem kellenek (új) ismerősök, barátok? Én szeretem magam körül a társaságot, nem zárkózom be, mindemellett mindig hűséges maradtam, és maradok is! Úgy érzem ebben semmi tisztességtelen nincs, a párom tudja ezeket a dolgokat, mindent megosztok vele, azon kívül akivel beszélgetek azonnal képbe van rakva hogy mi is a helyzet... Miért ne beszélgethetnék, kommunikálhatnék?
2014. jan. 11. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!