Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ehhez a sztorihoz mit szólnak...

Ehhez a sztorihoz mit szólnak az itt gyakran trollkodó informatikusok meg egyéb jól fizetett alkalamzottak?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jún. 27. 08:19
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%
En semmit, leszarom ezt a sztorit.
2022. jún. 27. 08:25
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
Szia Balázs! Milyen gyakran csinálsz új accountot? Van benne valami rendszer, vagy csak amikor úgy tartja kedved?
2022. jún. 27. 08:29
 3/23 anonim ***** válasza:
55%
Számomra az egész cikket tönkretette ez a mondat. Futárkodni? Tényleg? ne már...
2022. jún. 27. 08:29
 4/23 anonim ***** válasza:
28%
Egy pedagógusnak nincsenek skilljei máshoz. Csekély a tudása egy kutatóhoz, mérnökhöz képest. Nem veszik fel sehova. Csak futárkodni, árufeltőltősködni meg biztonsági őrködni tud. Ez a rögvalóság sajnos.
2022. jún. 27. 08:36
 5/23 anonim ***** válasza:
95%

Azt gondolom, siralmas. Az okot tudom: a tanult ember kritikus, a tanult ember gondolkodik, a kúrmánynak a gondolkodó ember az ellensége, ezért nem adnak pénzt az oktatásra. Minél hülyébb a nép, annál könnyebben megvezethető és annál tovább maradhatnak hatalmon a köztörvényes bűnözők.

A testvérem és a feleségem is eredetileg tanár. A feleségemnek 12 év után lett elege a nevetséges fizetésből és a megbecsülés hiányából, a testvérem egy percet se dolgozott a területen. Most mindketten sokkal többet keresnek, mint amennyit tanárként tudnának.

Ha a gyerekgyártás (CSOK) helyett az oktatásba öntötték volna a rengeteg pénzt, akkor talán pár évtized alatt fel tudnánk zárkózni Európához, de Finnország kellene, hogy a mintapélda legyen.

Szerintem egy kezdő tanári fizetésnek valahol bruttó 600-700 ezer körül kellene lennie. De ez nem fog változni, amíg a mocskos politikusok megszavazzák maguknak a havi 2 millió fizetést, miközben lópikulát sem csinálnak...

2022. jún. 27. 08:39
 6/23 anonim ***** válasza:
95%

"Egy pedagógusnak nincsenek skilljei máshoz. Csekély a tudása egy kutatóhoz, mérnökhöz képest. Nem veszik fel sehova. Csak futárkodni, árufeltőltősködni meg biztonsági őrködni tud. Ez a rögvalóság sajnos."

Ismersz is pedagógusokat, vagy csak a fotelből hülyézed le mindet?!

2022. jún. 27. 08:41
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Most mit szóljak hozzá?
2022. jún. 27. 08:49
 8/23 anonim ***** válasza:
2%
Mindenki az érdemei szerint van megfizetve. Pl egy tűzoltónak arra, hogy néha locsolgat egy kicsit a slaggal bőven jó a br 350 ezer. Én nem vagyok rest, akár napi 3 órát is prüntyögök itthon a jakuzziban, így verem a havi 2 gurigát. IT.
2022. jún. 27. 09:25
 9/23 anonim ***** válasza:
71%
Mit szóljak hozzá? Fingtam egyet és megyek a dolgomra.
2022. jún. 27. 09:35
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
6 Olyanokat ismerek, akik takarításból élnek meg. Árufeltőltőnek fel sem veszik őket. Ott is megnézik kit vesznek fel. A túlképzetteket, moletteket nem
2022. jún. 27. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!