Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Tudnátok tanácsot adni? 😔 Mit...

Tudnátok tanácsot adni? 😔 Mit szóltok ehhez a sztorihoz?

Figyelt kérdés

Az első nap a suliba nagyon rosszul sült el. Késett a buszom, ezért 2 perccel később értem be, és már mindenki kiválasztotta az új helyét az idei tanévre. Legelöl ült külön-külön 2 lány és mindkettő mellett volt hely. Én kiválasztottam azt a helyet ami pont a táblával szemben van, mert az kényelmes. Így hát leültem a lány mellé. Ő azt mondta hogy nem szeretné ha ott ülnék, mert egyedül szeretne, felakarja polcolni a lábát a székre, és meg van a kis csoportja akivel beszélget (mögötte ülő 2 osztálytársunk) azt is mondta hogy zavarom, ezért üljek el. Elültem a másik lányhoz akinél volt hely, de Ő is elzavart, mert más akart mellé ülni és így el kellett ülnöm. Vissza akartam ülni ahhoz az osztálytársamhoz akihez legelőször ültem, de Ő azt mondta hogy nem szeretné. Könyörögtem neki szó szerint hogy engedje meg, de nemet mondott. Bejött a tanár én pedig álltam a cuccaimmal a kezembe és akkoris csak kérleltem végül akkor megengedte. Olyan kínosan, rosszul érzem magam😔 Mit tegyek?

16 éves lány vagyok

És 10. osztályos

2023. szept. 1. 17:56
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Itt osztálytársaid voltak a végtelenül bunkók, ne emészd magad.
2023. szept. 1. 18:08
 2/35 anonim ***** válasza:
95%
És akkor mi van, ha ő egyedül szeretne ülni? Neked is kell valahol hely, ő ott ugyanolyan diák, mint te, semmi köze hozzá, te hova ülsz. Nem is kellett volna hallgatnod rá. Remélem, vannak normális lányok is az osztályban, akikkel majd összebarátkoztok, mert ez a csaj egy gyökér.
2023. szept. 1. 18:10
 3/35 anonim ***** válasza:
83%
Már csak az a két üres hely volt?
2023. szept. 1. 18:12
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Roppant bunkó osztálytársaid vannak (legalábbis ők hárman biztosan azok voltak). Remélem azért vannak ennél értelmesebb emberek is nálatok, hiszen te semmi rosszat nem csináltál.
2023. szept. 1. 18:13
 5/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

3. Igen

2023. szept. 1. 18:14
 6/35 anonim ***** válasza:
97%

Hogyne emésztené magát... Nekem is irtó szarul esett volna. Valamennyire átérzem, mert sokszor ültem egyedül én is gimiben.

Az a szomorú, hogy az egész osztály ezt végignézte és senki nem mondott semmit.

2023. szept. 1. 18:15
 7/35 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon egyedül érzem magam az osztályban. Valamiért nem barátkoznak velem már kilencedik óta
2023. szept. 1. 18:16
 8/35 anonim ***** válasza:
96%
átérzem, én se tudtam annak idején beilleszkedni. Nem a te hibád, egyszerűen rossz a társaság.
2023. szept. 1. 18:19
 9/35 anonim ***** válasza:
20%
Keress magániskolát vagy jobb hirű normálisat iratkozzatok át , azt hogy a másik egy padot birtokol fejbe rúgással jutalmazd .
2023. szept. 1. 18:21
 10/35 A kérdező kommentje:

8. És hogy bírtad ezt ki? Nekem már most semmi kedvem menni hogy nincs társaságom

9. Szüleim azt szeretnék hogy mindenképp ott tanuljak, pedig már mondtam nekik hogy mi a helyzet és hogy arra a döntésre jutottam hogy magániskolát keresek. Természetesen nem engedik

2023. szept. 1. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!