Tudnátok tanácsot adni? 😔 Mit szóltok ehhez a sztorihoz?
Az első nap a suliba nagyon rosszul sült el. Késett a buszom, ezért 2 perccel később értem be, és már mindenki kiválasztotta az új helyét az idei tanévre. Legelöl ült külön-külön 2 lány és mindkettő mellett volt hely. Én kiválasztottam azt a helyet ami pont a táblával szemben van, mert az kényelmes. Így hát leültem a lány mellé. Ő azt mondta hogy nem szeretné ha ott ülnék, mert egyedül szeretne, felakarja polcolni a lábát a székre, és meg van a kis csoportja akivel beszélget (mögötte ülő 2 osztálytársunk) azt is mondta hogy zavarom, ezért üljek el. Elültem a másik lányhoz akinél volt hely, de Ő is elzavart, mert más akart mellé ülni és így el kellett ülnöm. Vissza akartam ülni ahhoz az osztálytársamhoz akihez legelőször ültem, de Ő azt mondta hogy nem szeretné. Könyörögtem neki szó szerint hogy engedje meg, de nemet mondott. Bejött a tanár én pedig álltam a cuccaimmal a kezembe és akkoris csak kérleltem végül akkor megengedte. Olyan kínosan, rosszul érzem magam😔 Mit tegyek?
16 éves lány vagyok
És 10. osztályos
Köszönöm a válaszokat
3. Igen
Hogyne emésztené magát... Nekem is irtó szarul esett volna. Valamennyire átérzem, mert sokszor ültem egyedül én is gimiben.
Az a szomorú, hogy az egész osztály ezt végignézte és senki nem mondott semmit.
8. És hogy bírtad ezt ki? Nekem már most semmi kedvem menni hogy nincs társaságom
9. Szüleim azt szeretnék hogy mindenképp ott tanuljak, pedig már mondtam nekik hogy mi a helyzet és hogy arra a döntésre jutottam hogy magániskolát keresek. Természetesen nem engedik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!