Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Tudnátok tanácsot adni? 😔 Mit...

Tudnátok tanácsot adni? 😔 Mit szóltok ehhez a sztorihoz?

Figyelt kérdés

Az első nap a suliba nagyon rosszul sült el. Késett a buszom, ezért 2 perccel később értem be, és már mindenki kiválasztotta az új helyét az idei tanévre. Legelöl ült külön-külön 2 lány és mindkettő mellett volt hely. Én kiválasztottam azt a helyet ami pont a táblával szemben van, mert az kényelmes. Így hát leültem a lány mellé. Ő azt mondta hogy nem szeretné ha ott ülnék, mert egyedül szeretne, felakarja polcolni a lábát a székre, és meg van a kis csoportja akivel beszélget (mögötte ülő 2 osztálytársunk) azt is mondta hogy zavarom, ezért üljek el. Elültem a másik lányhoz akinél volt hely, de Ő is elzavart, mert más akart mellé ülni és így el kellett ülnöm. Vissza akartam ülni ahhoz az osztálytársamhoz akihez legelőször ültem, de Ő azt mondta hogy nem szeretné. Könyörögtem neki szó szerint hogy engedje meg, de nemet mondott. Bejött a tanár én pedig álltam a cuccaimmal a kezembe és akkoris csak kérleltem végül akkor megengedte. Olyan kínosan, rosszul érzem magam😔 Mit tegyek?

16 éves lány vagyok

És 10. osztályos

2023. szept. 1. 17:56
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
39%

#29 Köszönöm a segítséget!☺️

Mostmár megjegyzem.

2023. szept. 3. 10:35
 32/35 anonim ***** válasza:
81%

https://www.youtube.com/watch?v=qX0qCtEYhDE

Valahogy ez jutott eszembe Rólad. :D Én is keresztülmentem hasonlón, mondjuk nálam az volt a megoldás, hogy alapvetően mivel introvertált egyéniség voltam mindig is, így hát szünetben zenét hallgattam illetve olvasgattam. Ebben a helyzetben sajnos nem nagyon lehet megváltoztatni a közösséget, de őket minősíti a viselkedésük.

Hallgatni mit szeretsz amúgy?

2023. szept. 4. 01:33
 33/35 anonim ***** válasza:
98%

Meg kell erősítened magad és leülnöd valahova.

Ha bármit szólnak, mondd azt, hogy ugyanannyi jogod van odaülni, mint neki a melletted lévő székre.

Esetleg kérd ki az osztályfőnök véleményét.

2023. szept. 4. 14:51
 34/35 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem akarja, hogy odaülj, egyéni szoc. problem. Le kell szarni.
2023. szept. 14. 13:59
 35/35 anonim ***** válasza:
85%
Azóta mi újság?
2023. szept. 14. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!