Ha már olyan lány sem szólít meg akinek a dolga lenne,akkor már tényleg nem számíthatok semmi jóra a lányoktól?
Figyelt kérdés
Ma elmentem 4-5 olyan lány mellett akinek mosolyognia kellett volna rám,meg kellett volna szólítania, beszélgetnie kellett volna velem.Ehelyett se mosoly,se köszönés,semmi.Nem prostikról van szó terméket eladni próbáló lányokról.31/F2023. aug. 10. 19:20
41/51 anonim válasza:
Kérdező, nem várhatod el idegenektől hogy veled foglalkozzanak.
42/51 A kérdező kommentje:
Ha az utcán nem néz rám egy lány nem érdekel.Valóban nem azért van ott.De hogy olyan se akinek az lenne a dolga,az egy kicsit zavar.
2023. aug. 10. 21:07
43/51 anonim válasza:
Akkor ne menj plázába. A te magányod a te felelősséged. Senkinek nem dolga téged jobb kedvre deríteni.
44/51 anonim válasza:
Nem, nem az a dolga, hogy ott beszélgessen veled és tegye neked a szépet. Ismételten, nem vagy te a világ középpontja.
45/51 anonim válasza:
Engem meg az zavar, hogy teszek egy kedves gesztust, udvarias, jólnevelt vagyok és úgy viselkednek mintha csajozni mentem volna.
47/51 anonim válasza:
#9 Miféle munkahely az, ahol a 80 feletti asszonyok még nem mentek nyugdíjba?
Mert felteszem 31 évesen nem az 50-60 közötti korosztályról tartod, hogy a nagymamád lehetne... 😉
48/51 anonim válasza:
Mondjuk ha valamit el akarok adni, amihez kommunikáció kell, akkor nem azt fogom megszólítani akiről üvölt (testbeszéd) hogy egy szorongó, sivár szociális képességekkel megáldott szerencsétlen. Legalábbis a válaszokból ezt a jellemet látom a kérdezőben. Sokkal könnyebb és kevésbé kínos egy olyan emberrel megvetetni valamit, aki nem kezd el már attól is feszengni hogy egy ember hozzászólt. Ennek semmi köze ahhoz hogy összejönnének-e veled, ez szimpla üzlet.
49/51 anonim válasza:
Nem csoda hogy nem kell a nőknek.
50/51 anonim válasza:
Engem a lányok kiröhögni szoktak a hátam mögött, nyugi ez sem jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!