Ha már olyan lány sem szólít meg akinek a dolga lenne,akkor már tényleg nem számíthatok semmi jóra a lányoktól?
Kérdező, senkinek sem kötelessége megszólítania téged vagy mosolyognia neked. Ne haragudj, de ez egy nagyon ostoba és arrogáns elképzelés.
Hozzáteszem, ez nem egy magyar jellegzetesség, külföldön élek és azon kívül is elég sok helyen jártam már és mindenhol hülyének néznének, ha azt állítanád, hogy idegen nőknek kötelessége foglalkoznia veled.
24/N
Hol kell a telefontartozék árusoknak megszólitani a vevőket? 😳
Ilyet még csak kozmetikum/parfüm illetve banki szolgáltatásokkal láttam.
Beszélgess bátran a nagymama korú kolléganőiddel, hátha szingli az unokájuk
Egy nálad minimálisan is tökösebb pasi odament volna a csajokhoz, és megkérdezte volna, mit árulnak. Le ettől se feküdt volna veled egyik sem, de flörtöltetek volna egy rövidet.
De te olyan lúzer vagy, hogy azt is a csajtól várnád, hogy leszólítson.
"és talán mondtam nekik hogy én ismerkedni szeretnék velük?Meg se szólaltam,épphogy csak rájuk néztem.Nehogy már ebből következtessenek."
De pont ez a bajod. Ők nem következtetnek semmire. Fel sem tűnsz nekik. Egy arc vagy a sok közül, egy biodíszlet. Ha kötözködő bunkó farokarcod van, akkor meg pasik sem állítanak meg, hogt vegyél valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!