Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha már olyan lány sem szólít...

Ha már olyan lány sem szólít meg akinek a dolga lenne,akkor már tényleg nem számíthatok semmi jóra a lányoktól?

Figyelt kérdés
Ma elmentem 4-5 olyan lány mellett akinek mosolyognia kellett volna rám,meg kellett volna szólítania, beszélgetnie kellett volna velem.Ehelyett se mosoly,se köszönés,semmi.Nem prostikról van szó terméket eladni próbáló lányokról.31/F

2023. aug. 10. 19:20
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, ha többen vannak, akkor pont, hogy kisebb eséllyel fognak észre venni téged, hiszen lekötik egymás figyelmét (tudod, beszélgetnek).

Ahogy már többen is írták, dolgozni vannak ott, nem azért, hogy ott vigyorogjanak neked. Nem szeretnék ezzel a szóval ismeretlenül dobálózni, de elég szexistának hat ez a "hogy mernek ezek a nők az én jókedvemben járni!" hozzáállás. Az a dolguk, hogy eladjanak valamilyen terméket, ezért megszólítanak néha (akit érdekel, az úgyis odamegy magától) olyan embereket, akikben látnak egy potenciális érdeklődőt. Te elvárnád, hogy egyesével foglalkozzanak mind a több száz, több ezer emberrel, aki elmegy mellettük?

(Azt már tudjuk, hogy nem az a problémád, hogy nem köszönnek egymásnak az emberek, hiszen te se köszönsz mindenkinek és csak az zavar, hogy fiatal nők nem foglalkoznak veled. Legalább ne próbálj hazudni.)

24/N (#14, #25)

2023. aug. 10. 20:00
 32/51 A kérdező kommentje:
Mindegy az élet megy tovább ha nem köszönnek nem köszönnek.Ha nem érdeklem a nőket ez van.
2023. aug. 10. 20:01
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
Ez az első értelmes gondolatod. :D
2023. aug. 10. 20:02
 34/51 A kérdező kommentje:
31 nem voltál ott nem tudhatod.És nem egymással beszélgettek.De legalább a többi embernek okoztak egy kis örömet,akiket leszólítottak.Az én napom nem.lett szebb,de hát ez van.
2023. aug. 10. 20:04
 35/51 anonim ***** válasza:
94%

Te se tudhatod, hogy kit és miért vagy éppen miért nem szólítanak meg. Semmit sem tudsz róluk (és ők se rólad) és mégis elvárnád, hogy körbe ujjongjanak, beszélgessenek és mosolyogjanak neked.

Egy ideig kasszás voltam egy áruházban diákmunkaként és rengeteg ilyen vásárló volt, mint te. Aki sérelmezte, hogy nem érdeklődök felőle vagy hogy nem mosolygok neki. Aki ott maradt beszélgetni, hiába próbáltam jelezni, hogy egyrészt nem érdekel, másrészt zavar a munkámban. Kérdező, a világ nem körülötted forog, másoknak nem kötelessége a te örömödet előállítania, hiszen semmivel se tartoznak neked (ahogy nyilván te sem nekik).

24/N ((#14, #25, #31)

2023. aug. 10. 20:09
 36/51 anonim ***** válasza:
100%

"De legalább a többi embernek okoztak egy kis örömet,akiket leszólítottak."

Fú, te beteg vagy. Normális ember menekül ezektől a termékeket tukmáló csajoktól. Ha meglátok egy ilyet, én azonnal inkább más felé is nézek, hogy ne vegyék fel velem a szemkontaktust, de ha meg is szólítanak, lassítás nélkül csak annyit mondok, hogy "Nem érek rá."

Az én napomat azzal teszik szebbé, ha veszik a lapot, és nem zaklatnak.

2023. aug. 10. 20:17
 37/51 A kérdező kommentje:
36 nem kell menekülni nem kötelező vásárolni tőlük.
2023. aug. 10. 20:30
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
De nekem kellemetlen visszautasítani őket. És ezzel elég sokan így vagyunk. Én mindenesetre hálás vagyok, ha nem szólítanak meg.
2023. aug. 10. 20:36
 39/51 anonim ***** válasza:
100%

Nővérem dolgozott ilyen "állítsd meg a plázában az embereket" munkát, csak sminkekkel, és nekik azt mondták, hogy férfi, nő, mindegy, figyeljék az emberek cipőjét. Főleg azt állítsák meg, akinek tiszta és ránézésre drága.

Tudom, nehezen emészted meg, de nem minden nő azért van, hogy mosolyogjon rád meg csevegjen veled. Nem gondolnak rád. Ezen csak te vagt fennakadva. Ha most megkeresnénk ezeket a lányokat, és megkérdeznénk őket, emlékeznek-e rád, nemet mondana mindegyik. Neked esemény, hogy ott állt pár lány, nekik nem, hogy valaki bámulja őket.

2023. aug. 10. 20:49
 40/51 A kérdező kommentje:
39 kicsit jobb hangulatban lettem volna ha megszólítottak volna.Ezért nem szeretem a plázákat,még magányosabbnak érzem magam mint egyébként.Ott sürög forog a sok ember és mindenki a saját dolgával van elfoglalva.Számomra nyomasztó helyek a plázák.
2023. aug. 10. 21:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!