Nagy váltás lesz? Mire számíthatok?
Az előző sulimban 6 lány volt az osztályban, és kb. 3szor annyi fiú. Mi egy elég összetartó társaság voltunk, semmi klikkesedés vagy ilyesmi, inkább a fiúknál volt ilyen. Most megyek gimnáziumba. Nagyon jó suli, de elvileg 70% lány, az osztályban is hasonló a helyzet. Tudna valaki (lehetőleg lány) mesélni a klikkesedős témáról, arról, hogy milyen egy nagy lánylétszámú osztályban, tapasztalatokat?
Előre is köszönöm a válaszokat, ha nem tetszik a kérdés, a megfogalmazás, vagy bármi, kérlek klikkelj tovább ahelyett, hogy bunkó választ adnál. Köszi :)
A mi osztályunkba kétszer annyi lány van mint fiú és év elején a lányok ugye azokkal voltak akiket ismertek így volt kb. 4-5 klikk.Aztán akik például nem tartoztak sehova azok is összevergődtek.Én azt vettem észre ,hogy nagyrészt mindenki jóban van mindenkivel.Igazából ha nem csak ülsz egész nap csendben a helyeden akkor baj nem lehet (nálunk akik ilyenek azok is egy csapatban vannak).
15/F
Szia:) Nekem a középsuliban ez a második osztályom (nem buktam,csak váltottam), szóval van mit mondanom erről a témáról.
Mi lányok mind mások és mások vagyunk és próbáljuk megkeresni a "mi csoportunkat". Az osztályban is így van:) Nálunk például ugyanígy vannak "klikkek", de szerencsére nem úgy, hogy a csoportok utálják és kibeszélik egymást:) Viszont az előző osztályomban minden csoport kibeszélt mindenkit..dehát a sportolók ilyenek. (sportosztály volt)
Szóval ne félj ettől a dologtól.. Megfogod találni azt a társaságot ahova te is tartozol és közben mindenkivel jóban lehet lenni:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!