Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Röviden annyi, hogy elhívott az exem találkozni a héten, mivel lezáratlannak érzi a kapcsolatunkat és nem lépett túl, meg akarja beszélni a dolgokat. Ez szerintetek mit jelent? Újra össze akár jönni velem?2022. febr. 22. 18:56
2/9 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel igen. Talán, de erre nagyon kicsi az esély, tényleg csak meg akarja beszélni mert nem volt kielégítő számára az elválás (velem volt ilyen, hogy annyi mindent akartam még megbeszélni vele, de mikor szakítottunk akkor nem ez járt az eszemben)
3/9 anonim válasza:
Benne van a pakliban, hogy újra össze akar veled jönni. Bár a "lezáratlannak érzi" kifejezés sajnos másra is utalhat.
4/9 anonim válasza:
Menj és találkozz vele. Előtte gondold át hogy mit szeretnél, és ahhoz tarts magad. Ne hagyd hogy ott hirtelen úgy dönts amit később megbánsz.
5/9 NTBS válasza:
Igen, de te döntsd el előre, hogy mit akarsz. Ha nem kell már neked, akkor videochaten is meg lehet beszélni a dolgokat.
6/9 A kérdező kommentje:
#5 divatja múlt, de a szemtől-szemben beszéd híve vagyok
2022. febr. 23. 17:13
7/9 anonim válasza:
Nem biztos, lehet, hogy tényleg csak át akarja beszélni a dolgokat. Engem is úgy hagyott ott az ex, hogy semmilyen magyarázatot nem adott, hogy miért, mit kellett volna másképp, mi nem tetszett neki. Én pedig szerettem volna elvarrni ezt a szálat, de nem tette meg nekem ezt a szívességet. (ami nem is baj, ez is csak őt minősíti)
8/9 anonim válasza:
Lehet hogy a kérdezőt becsalta egy sikátorba és megölte azóta.
:DD
9/9 A kérdező kommentje:
#8 neeem, azóta boldog párkapcsolatban élek, már mással:)
2023. aug. 11. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!