Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezek alapján számíthatok neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján számíthatok neki?

Figyelt kérdés

Egyik nagyon jó fiú haverom azért veszett össze egy másik csaj haverunkkal, mert ő kavart direkt közte meg köztem, mondott nekem a csaj hamis infókat hogy a srác ellen hergeljen. Azóta a fiú haverom elvileg nagyon durván beszél a csajról és azt mondta neki, hogy jobb lenne ha nem lenne, ha nem is lennének egy osztályban, mert a csaj hibája hogy én nem szólok hozzá (mármint a sráchoz). Egyébként a srác még csomószor kérdezget rólam másokat meg ha beszélek valakijével tőle is megkérdezi hogy mit mondtam. Mosolyszünet van egyelőre, de esélyes h kedvel/szeret engem ez a srác?

17/L

2020. dec. 17. 02:00
A kérdező szavazást indított:
Igen, fontos vagyok neki
A csajjal szembeni haragja nem függ tőlem
18 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindenesetre fontos lehetsz neki.

Beszéljétek meg. Mit kerülgetitek egymást.

Ez olyan 13 éves szint.

2020. dec. 17. 02:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Melyik jel ami leginkább ezt mutatja szerinted?😊
2020. dec. 17. 02:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem az első vagyok, de

Fontos vagy neki, fiú vagyok :P

2020. dec. 17. 02:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod hogy csak keverte a másik csaj a szrt, akkor miért drámázol még? Nem játszadozni kéne és húzni az agyát, hanem beszélni vele.

Ha meg nem érdekel a srác komolyabban, akkor lezárni vele.

2020. dec. 17. 04:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha teged is erdekel akkor probald meg, ha nem akkor csak hagyjad lecsengeni
2020. dec. 17. 10:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Fontos vagy neki és melletted van.
2020. dec. 19. 10:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Szóba kellene állni a sráccal, akkor ő is el tudná neked mondani, hogy fontos vagy neki.
2020. dec. 19. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!