Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján számíthatok neki?
Egyik nagyon jó fiú haverom azért veszett össze egy másik csaj haverunkkal, mert ő kavart direkt közte meg köztem, mondott nekem a csaj hamis infókat hogy a srác ellen hergeljen. Azóta a fiú haverom elvileg nagyon durván beszél a csajról és azt mondta neki, hogy jobb lenne ha nem lenne, ha nem is lennének egy osztályban, mert a csaj hibája hogy én nem szólok hozzá (mármint a sráchoz). Egyébként a srác még csomószor kérdezget rólam másokat meg ha beszélek valakijével tőle is megkérdezi hogy mit mondtam. Mosolyszünet van egyelőre, de esélyes h kedvel/szeret engem ez a srác?
17/L
Mindenesetre fontos lehetsz neki.
Beszéljétek meg. Mit kerülgetitek egymást.
Ez olyan 13 éves szint.
Nem az első vagyok, de
Fontos vagy neki, fiú vagyok :P
Ha tudod hogy csak keverte a másik csaj a szrt, akkor miért drámázol még? Nem játszadozni kéne és húzni az agyát, hanem beszélni vele.
Ha meg nem érdekel a srác komolyabban, akkor lezárni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!