37 hetes vagyok de ultrahang alapján 38 hetesnek felel meg 3078gramm . Ilyenkor számíthatok arra hogy hamarabb jön?
Figyelt kérdés
2020. jan. 22. 18:42
1/7 khniki válasza:
A 12. heti uh a mérvadó, mert az akkori fejlődési szakasz alapján lövik be. Ilyenkor már lehet csak simán egy nagy baba. De egyébként mindegy is, most már mindenórás kismama vagy, bármikor jöhet. :) Könnyű szülést!
2/7 anonim válasza:
Nekem 2 héttel nagyobb volt, végül indítani kellett, pedig azt mondták vagy előbb jön vagy nagy lesz (nem lett)
3/7 anonim válasza:
Nekem is egy héttel nagyobb volt mégis indítani kellett a 41.héten.
4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló és hány kg volt neked születéskor ?
2020. jan. 23. 07:32
5/7 anonim válasza:
3750 g. Meg is lepődtem mert féltem hogy nagyobb
6/7 anonim válasza:
Nekem a 38. héten saccoltak egy 4 kilós gyereket. Kétségbe voltam esve :D De az enyémet végig 2 héttel nagyobbra becsülték a súlya alapján, és én tudtam is, hogy elszámoltak a terminust, nem középidőben estem teherbe, hanem sokkal korábban. A 38. héten meg is szültem, 3250 gramm lett. Igazság szerint csak saccperkb tudnak súlyt becsülni, a végén meg már úgyis tök mindegy. Most már bármikor jöhet.
7/7 anonim válasza:
Nekem végig nagyobb volt 1-2 héttel a fiam, végül kiírt dátum előtt egy nappal született 3790grammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!