Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha már olyan lány sem szólít...

Ha már olyan lány sem szólít meg akinek a dolga lenne,akkor már tényleg nem számíthatok semmi jóra a lányoktól?

Figyelt kérdés
Ma elmentem 4-5 olyan lány mellett akinek mosolyognia kellett volna rám,meg kellett volna szólítania, beszélgetnie kellett volna velem.Ehelyett se mosoly,se köszönés,semmi.Nem prostikról van szó terméket eladni próbáló lányokról.31/F

2023. aug. 10. 19:20
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%

31 F vagy és azt feltételezed, hogy azé nem szólítottak le a "promoter" csajok, me rosszul nézel ki.

Véletlenül sem azért, mert abból indulnak ki / ki van nekik adva, hogy olyannal felesleges próbálkozni, aki ránézésre okosabb náluk a témában.

A kanos pasik meg amúgy is szeretik "sz o patni" a promoter csajszikat a kereszt kérdéseikkel.

2023. aug. 10. 19:44
 22/51 A kérdező kommentje:
19 pasik meg szoktak állítani.Ahogy egy nő is megállít egy masikat mert feltételezi nem akarja lefektetni.
2023. aug. 10. 19:46
 23/51 A kérdező kommentje:
21 dehogy vagyok okosabb pont hogy nem értek a műszaki cikkekhez:D
2023. aug. 10. 19:47
 24/51 anonim ***** válasza:
100%

Telekommunikációs eszközök forgalmazására vágysz? Digitális élményeket keresel? Ilyen jellegű szolgáltatónál dolgoznál?

Szerintem ne a hölgyekkel foglalkozz elsősorban! Ha a pénzkereset számít - és vele együtt a színes képi világ, akkor úgyis megtalálod a helyed!

2023. aug. 10. 19:48
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, erősen túlkomplikálod a "problémát". Egyszerűen arról van szó, hogy az embereknek száz jobb dolguk van, mint idegen férfiakat szórakoztatni. Nem szólítottak meg mindenkit, ez nem egy összeesküvés elmélet ellened (azért ennyire ne legyél öntelt).

Állításod szerint az a problémád, hogy az emberek nem köszönnek egymásnak. Rendben, akkor viszont miért a fiatal nőkre (lányokra) van kihegyezve a kérdésed? Az miért nem zavar, hogy idegen férfiak nem köszönnek neked? Te köszönsz mindenkinek?

24/N (#14)

2023. aug. 10. 19:48
 26/51 A kérdező kommentje:
25 ez nem véletlen volt.Én is van hogy elbambulok és nem köszönök de mind az 5 lány egyszerre bambult el?Hagyjuk már
2023. aug. 10. 19:53
 27/51 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ezek a lányok azért szólítgatták meg az arra járó embereket, hogy eladják nekik, amit éppen árulnak. Nyilván csak olyanokat szólítanak meg, akikről feltételezik, hogy esetleg megveszi a cuccot.

Szóval ha arra jár 31/F, az itt előadott stílusodból következtethető agresszív kismalac-fejjel, nem fogják megszólítani, mert csak az idejüket pazarolnák.

2023. aug. 10. 19:54
 28/51 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, te egy hülye incel vagy, már tudjuk. Befejezheted a picsogást.
2023. aug. 10. 19:55
 29/51 A kérdező kommentje:
27 nem voltam agresszív pont ellenkezőleg.Tök nyugodtan sétálgattam.Eddig is tudtam,hogy nem vagyok egy Adonisz,de ez a mai eset még jobban megerősített engem.
2023. aug. 10. 19:57
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__1..

Ez is tuti te voltál, ugyanaz a stílus. Akkor az volt a bajod, hogy megszólítottak, most az, hogy nem. Esetleg eldönthetnéd, mit akarsz.

2023. aug. 10. 19:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!