Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Másnak is fáj az élet?

Másnak is fáj az élet?

Figyelt kérdés
Egyszerűen siralmas az egész élet. 24 éves vagyok, nulla forintom van megtakarítva, ha panaszkodok mások azt mondják képezzem magam, miközben most is azt csinálom, de nem visz előrébb. Egyszerűen már dolgozni is fáj.
2023. júl. 7. 09:21
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Ha beléptél az ajtón, akkor menj pár lépést elore / oldalra, hogy a tobbiek is betudjanak jönni.

Szívesen.

Nekem nem a nőkkel van bajom Úristen az ilyen emberek sose fogják megerteni azt a mely fajdalmat, amit erzek.. Leragadnak a no szerzesnel..

Ha akarom, akkor van barátnőm, volt tobb is, mindegyiket az oruletbe kergettem, mert baj van velem.

Beteg vagyok, apám hagyatéka, egyszerűen fáj minden, fáj a lét, éget. A világ összes gondja rajtam , legalábbis igy erzem. Mindenre is van megoldas, de megis tomegek halnak meg, ehen, szomjan, haboruban, drog miatt stb stb, mindezt miert? A kapitalizmus miatt, rendesen fáj az egész, ez a sok idióta ember.

2023. júl. 11. 21:33
 22/27 anonim válasza:

"Írtad, hogy szexuálisan frusztrált voltál. Most ez az idegösszeomlásod előtt volt? Gondolom igen. Ez mit jelent pontosan? Hogy nem dugtál? Igen ez okozhat problémát hosszabb távon." - Ja. Így.

De már kiégtem és leszrom.

2023. júl. 11. 21:33
 23/27 anonim válasza:
Elhiszem!
2023. júl. 11. 21:34
 24/27 anonim ***** válasza:

22#. Ne szard le! Hidd el még előtted van az élet 28 évesen!

Nem éghettél ki sem! Hiszen, barátnőd sem volt, meg bulizni sem jártál (még)! Azok szoktak kiégni, akik minden nap rogyásig buliznak, isznak, csajoznak.

Te inkább az egyedüllétbe, barátnő nélküli létbe hiszed, hogy kiégtél.

Sablonokat nem akarok írni, hogy: "változtass mag saját magad vagy a jövőd kovácsa meg a kisugárzás a lényeg...". Ezek ökörségek.

Egy kézzel fogható segítséget egy valós lehetőséget kell felvázolni, hogy jobban érezd magad!

2023. júl. 11. 21:54
 25/27 anonim ***** válasza:
Nagyon 27f
2023. júl. 17. 13:17
 26/27 anonim ***** válasza:
Igen. Én már sántítok tőle.
2023. júl. 20. 00:19
 27/27 anonim válasza:
#24 Ezekből a semmitmondó szövegekből nálam is tele van a padlás. Sajnos viszont nem tudok semmi kézzel fogható dolgot sem, hogy mit lehetne tenni. Tehetetlennek érzem magam. 32 vagyok szintén szűz, soha nem volt barátnőm. Közel vagyok hozzá hogy belebetegedjek. Mentálisan mindenképp.
2023. júl. 24. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!