Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Másnak is fáj az élet?

Másnak is fáj az élet?

Figyelt kérdés
Egyszerűen siralmas az egész élet. 24 éves vagyok, nulla forintom van megtakarítva, ha panaszkodok mások azt mondják képezzem magam, miközben most is azt csinálom, de nem visz előrébb. Egyszerűen már dolgozni is fáj.
2023. júl. 7. 09:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
25%
Szedd össze magad, nekem is fáj, de jobbat nem tudok mondani.
2023. júl. 7. 09:37
 2/27 anonim ***** válasza:
33%

Egy kis empátia:

Tegnap annyira szenvedtem,hogy már a halàlt kívántam. Mondom ezt úgy, hogy àllandóan tanulók, képzem magam.

2023. júl. 7. 09:39
 3/27 anonim ***** válasza:
48%
*tanulok (nem értem a telefon, miért javìtja ki 😅😂)
2023. júl. 7. 09:39
 4/27 anonim ***** válasza:
75%
26 évesen, mentális betegen vagyok így, pedig elvileg piacképes diplomám van. Nekem is képeznem kéne magam még tovább, de most egy ideje nem megy, kimerültem. Nekem szerintem most idő kell, alapból lassan haladok az életben másokhoz képest, úgyhogy amilyen szar érzés, annyira megnyugtató is egyben ez a gondolatmenet, mert k. lassan, de valamerre haladok.
2023. júl. 7. 10:16
 5/27 anonim ***** válasza:

Nem.

Mindig próbáltam valamit tenni, hogy jól érezzem magam. Bár az is igaz, hogy nekem nem mindennek az alfája és omegája a pénz.

2023. júl. 7. 11:10
 6/27 anonim ***** válasza:
67%
Aha. És tudod mi benne a legjobb? Feleslegesen mondod el bárkinek, mert mindenki csak beléd rúg érte, azt mondják hogy "jaj ha nekem csak ennyi bajom lenne!" meg "ne picsogjál már, attól talán jobb lesz? És egyébként is baromi idegesítő vagy". Ha meg kinyírod magad, jön a "há mekkora nyápic vót e há a könnyebb utat választotta, ch lúzer". Ajánlom a sportot, de valami olyat amit egyedül tudsz végezni pl futás, abban kiélheted minden érzelmed.
2023. júl. 7. 11:16
 7/27 A kérdező kommentje:

5-ös, ezt általában azok tudják mondani, akik kaptak valami szülői támogatást.. Azért 24 évesen nulla forintot felhalmozni, úgyhogy az ember mérnöknek tanul és hamarosan diplomázik nem éppen egy életcél...

Most is ránéztem a számlámra és 8 ezer forint van rajta, sokra megyek vele, 3 nap múlva fizetés, nagyobb része mehet az albérletre egyből. Nekem sem mindenáron számít az anyagi, de ez nem egy normális állapot, amiben vagyok és szerintem ez belátható.. Ilyen helyzetben az ember, hogy lehetne életvidám?

2023. júl. 7. 11:22
 8/27 A kérdező kommentje:

Yah és ruhát nem veszek, 3 éve vásároltam utoljára, akkor is TURKÁLÓBAN..

Nyaralni meg nem járok.. Mielőtt valaki azzal jönne, hogy biztos elszórom a pénzt.

Káros szokásom nincs, nem cigizek, nem iszok, nem élet tudatmódosító szeretkkel.

Sportra nem költök, csak saját testsúllyal edzek, mert ez a megfizethető számomra, hiszen ingyen van..

2023. júl. 7. 11:24
 9/27 anonim ***** válasza:
52%

Gondolkodtál már külföldre költözésről ? Akár csak ideiglenesen is de anyagilag megérne.

Nem lennének milliók a számládon pillanatok alatt de kicsit jobb érzés lenni amikor hónap végén azt látod, hogy még van pénzed.

2023. júl. 7. 12:34
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a része fáj az életnek, hogy elegem van a kor kihívásaiból.

-Indokolatlanul erőltetett teljesítménykényszer

-Tucatemberré erőszakkal formálás

-Minden a gyűlölet köré van építve és ha szembesül azzal a környezeted, hogy te erre nem vagy kíváncsi, akkor téged is a célpontjává tesz

-Intrika, irigység, rosszindulat, teljesen felesleges beszólások

-Napi szintű túlélőshow

-Tervek értelmetlensége, - mert mindig előkerül az ügyeletes barom, aki meghiúsítja

-Kényszerpálya, - amit mesterségesen tesznek egyre járhatatlanabbá

-Másoknak folyamatos megfelelés kényszere vagy annak érzete

-Mindenki próbál mindenkit hülyének nézni, gyerekként kezelni, uralkodni azokon, akik hagyják magukat - és ha emberükre találnak, akkor meg jön a sértődés, az ellenség gyártás

-Folyamatos bizonytalanság - egy olyan világban, ahol elfogadott a visszamenőlegesség intézménye is

Már az sem érdekel, ha holnap nem ébredek fel, - mert ez minden, csak pont nem az élet!

2023. júl. 7. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!