Másnak is fáj az élet?
Igen, nekem is fajdalmas.
26 vagyok
Az a kérdés, hogyha kevés a lóvé, akkor miért bérelsz lakást. Miért nem kollégiumba jársz, vagy miért nem fogsz össze más emberekkel, akikkel béreltek egy lakást.
Át lehet gondolni a többi kiadásodat is, és azt is, hogy milyen munkával kereshetnél több pénzt.
Persze a pénz csak egy dolog. Ezen kívül dolgozhatsz azon, hogy eleve kevesebbet szorongj, általánosságban jobb legyen a közérzeted. Pl. sportolhatsz, mozoghatsz, és ehhez nem kell feltétlenül pénz.
Mész-e rendszeresen kirándulni? Nem kell világ végére külföldre, de a valahol a környéken csak van egy erdő, ill. egyre több fittpark van.
Amúgy meg nézd a jó oldalát, ha jól tanulsz, és mérnöknek, ami egy elég normális dolog, akkor hosszútávon pozitív kilátásod van, tehát csak azon kell agyalni, hogy ez a szar csak rövidtávú, de azért kell azon dolgozni, hogy addig is hogyan bírd ki.
10-es hozzászóló!
Ide a rozsdás bökőt, hogy diplomás vagy!
Élvezettel olvastam a posztod, jó volt a felsorolás és a szavak elrendezése.
A 10-es jól felsorolta a Mammon-Belzebub-Lucifer fémjelezte világot. Sajnos ezzé tettük.
Nézd 28 vagyok, ritkán van munkám. És Barátnőm se volt soha. Egy darabig szexuálisan is frusztrált voltam, idegösszeomlásom volt, zárt osztály lett a vége. Azóta kiégtem leszarom hogy mi van, napról napról élek. Régen nem érdekel ez az ország se: rasszista, homofób. Elegem van abból hogy nem tudom mikor ver meg a Betyársereg az utcán. Vagy a magyarok mikor kattannak be a nyomorukban végleg és népirtást rendeznek. Szagolj bele a levegőbe te nem érzed? Én csak a rothadást érzem, a gyűlölet szagát!
De fáj az élet, fáj hogy ebbe a fos országba születtem.
Röviden: ja.
Hosszabban: mióta elkezdődött ez a retek nyár tele vagyok csípésekkel, tök mindegy mennyit takarítok és hogy már mindent megölök a lakásban amit látok, nem segít. Eddig "csak" viszkettek és tompán fájtak, viszont most az egyik szinte a talpamon van és mivel egyrészt be van dagadva másrészt kisugárzik, járni is alig tudok. Próbáltam már hogy elalvás előtt befújtam az egész testem szúnyogriasztóval, de nem segített. Mindenem fáj és viszket, és a tököm ki van már. Annyira várom már hogy elköltözhessek Norvégiába és legalább az év nagy részében nyugtom legyen mert a -20 fokban minden ilyen reterák dög megfagy hála a jó istennek.
18-asnak. 17-es és 15-ös vagyok.
Bocs, hogy csak most válaszolok. A paramétereid, "jók" hidd el! 28/185/90.
Sokan örülnének ilyen paramétereknek elhiheted! Azért kérdeztem, mert azt hittem, 160 cm körüli vagy, vagy 120kg...meg hasonlók, de akkor nem itt van a probléma.
Először is az ismerkedés és szexelés nem csak neked okozhat gondot, hanem kezdetekben főleg és még utána is, jó pár embernek! Mindez a digitális világ miatt van. Csak okosteló, csak magas kigyúrt fekete borostás pasik a menők a nők szemében,...később pluszban a vagyont, vállalkozást is nézik.
Írtad, hogy szexuálisan frusztrált voltál. Most ez az idegösszeomlásod előtt volt? Gondolom igen. Ez mit jelent pontosan? Hogy nem dugtál? Igen ez okozhat problémát hosszabb távon.
Nem hívtak bulizni? Rá se ránts erre. Engem se nagyon hívtak, menj el magad és kész. Nézz ki jó bulihelyet, nem kötelező oda társasággal menni.
Ott viszont már jó kérdés, hogy hogy tudnál nőt szerezni?
Gondolkozom még ezen! Írok is a későbbiekben, de valakinek van valami ötlete ezen a téren, hogy hogyan tovább?
Ha valaki belép egy diszkóba az ajtón ismeretlenül, egyedül, akkor végül is hogyan tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!