Másnak is hiányzik a COVID előtti élet?
Van ami hiányzik van ami nem.
Az nem hiányzik, hogy hajnalig az ablakunk alatt ordibáljanak a fiatalok meg a buliból visszatérő piások. Az sem, hogy reggel az iskolára várakozó hülye gyerekek ordibáljanak meg bömböltessék a zenét.
Helyette hallgathatom az összes szomszédot akik ordibálnak, zajonganak mert nem tudnak már mit kezdeni magukkal én meg még sétálni sem tudok lemenni egyet.
Igazából a bezártság és lehetőségek hiánya kezd rossz lenni.
Haverokkal össze futni munka után esélytelen, mert sietni kell haza. Napközben szintén nincs lehetőség, mert volt, hogy együtt ebédeltünk valahol, de még ez is be lett tiltva.
Vagy csak simán jó volt beugrani a városba sétálni egyet.
Nekem se változott semmi. Bulizni nem mentem evek ota, nem erdekel mar, volt eleg.
Etterembe se beultem, elvittem.
Persze, ha most akarnek randizni, az erdekes lenne, mert hol?
Bevasarlo kozpontban egy padon?
Igazából azért is szerettem Pesten lakni, mert mindig volt élet, lehetőség kikapcsolódásra. Vidéken meg pont ezt untam, hogy igazából nap közben sincs mit csinálni hétvégén sem, este is max TV-t lehet nézni.
Erre most Pest is csak egy nagy vidéki város lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!