Intelligens vagyok, őszinte és kedves. Még sem kellek senkinek. Miért lehet ez? 36 N
Figyelt kérdés
2023. febr. 11. 20:47
61/86 A kérdező kommentje:
Ha elmondanám kiégne az agyatok. És füstölne.
2023. febr. 16. 12:20
62/86 anonim válasza:
És még csodálkozol, hogy nem kellesz egy pasinak sem...
63/86 A kérdező kommentje:
Már nem csodálkozok.
2023. febr. 16. 19:37
64/86 A kérdező kommentje:
62. Az önismeret nagyon nehéz dolog. Most már rájöttem közben hogy miért nem kellek.... Már felismertem hogy miért.
2023. febr. 16. 19:39
66/86 A kérdező kommentje:
65. Mert nem is vagyok kedves. Olyan energiák vesznek engem körbe hogy még számomra is ijesztő néha. Az egyik énem kedves és intelligens. Védtelen és félénk. De van egy másik énem is. A másik énem intelligens, de brutális, vad, és fékezhetetlen. A másik énem nem fél semmitől és senkitől, egy őrült! Tele van gyűlölettel és haraggal.
2023. febr. 16. 19:56
67/86 anonim válasza:
Akkor már értem a felhasználónevedet. :) Egyébként szerintem nem külön éned van, egyszerűen csak annyi rossz ért az életben, hogy már nagyon fel van benned halmozódva a frusztráció és a düh. Mondjuk abban igazad van, hogy azzal nagyon el lehet riasztani az embereket, ha látszik rajtad, hogy haragszol az egész világra. Nekem is volt ilyen korszakom, szóval teljesen megértem az érzéseidet.
68/86 A kérdező kommentje:
Pontosan. Látszik rajtam nagyon. De én sosem láttam, sosem vettem észre. Ezért én meg azt nem értettem, hogy miért taszítom a legtöbb férfit. Nem jöttem rá. Mivel én nem látom magam, csak ha tükörbe nézek. De szinte mindenki más látja.
2023. febr. 16. 20:08
69/86 anonim válasza:
Igen. De biztos, hogy van más is ezen kívül egyébként. Lehet, hogy túlságosan visszahúzódó, vagy nehezen megközelíthető vagy. Én sem vonzom a nőket, legalábbis sosem sikerült csak neten ismerkednem eddig, és engem is a félénkségem hátráltat.
70/86 A kérdező kommentje:
69' Az sem jó ha túl félénk vagy, de én egyszer át mentem a másik végletbe. 😂 Két évvel előtt írogattam Facen egy pasinak egy csomó zagyvaságot. 😁 Itt vagyok, hé, vegyél már el feleségül! 😆 Nem pont ezt írtam, de ez jött le.. El tudom képzelni milyen pofákat vágott közben, mikor olvasta! Szerintem agyfaszt kapott tőlem. Szerencsém, hogy nem jelentett fel zaklatásért! 🙄🤔😆
2023. febr. 16. 20:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!