Intelligens vagyok, őszinte és kedves. Még sem kellek senkinek. Miért lehet ez? 36 N
Figyelt kérdés
2023. febr. 11. 20:47
51/86 A kérdező kommentje:
46' köszönöm! Légy áldott! Egyébként meg van az oka hogy miért nem találtam meg a szerelmet! A lényeg az, hogy nem az én hibám! Én fény lélek vagyok, és a lelkem fényével megáldom azt az egy- két embert, aki jót kívánt nekem! Legyetek áldottak! ❤ A többi ítélkezővel nem foglalkozom! Nem pocsékolok rájuk energiát! Na az a helyzet, hogy még sosem volt párom, és úgy gondolom hogy egy két esélyt én is megérdemlek.. majd. Az hogy csúnya vagyok e vagy szép, az én esetemben lényegtelen. Szóval, hiába ítélkeztek, nem mondhatjátok hogy nem érdemlem meg, mert nem tudhatjátok. Az én esetemben ez nem érdem kérdése. Kétségtelen hogy megérdemlem! Én más vagyok mint a többi nő! Én nekem az érzelmek számítanak nem pedig az hogy kiéljek egy férfit, vagy hogy kielégítsem a testi vágyaimat.. Nekem az számít, hogy ha lesz valakim, akkor nagyon szeressük egymást! És megvédjük egymást! Kiállunk egymásért. És akkor is megvédem a páromat ha neheztelek rá valamiért. Akkor is gondoskodok róla! És megbeszélünk mindet. Én megkeresem a pénzt, nem tartatom el magam! Ha néha vesz egy csokit vagy egy rózsa szálat szeretetből, azt elfogadom. De még azt is viszonzom, én is veszek neki valamit akkor, amit szeret.
2023. febr. 14. 22:58
52/86 anonim válasza:
Hűha, visszavonom amit ìrtam, hogy "normálisnak tünsz".
53/86 anonim válasza:
És akkor meg is kaptuk a választ a kérdésre, most már egyértelmű, hogy miért nem kellesz senkinek. Xd
54/86 Marton Löke válasza:
Van rra statisztika, hogy azintelligens nők "elijesztenek" sok férfit. Persze, akit te elijesztesz, mert intelligens vagy, az neked úgysem kellene, így nincs vele veszteség.
(Forditva nem érvényes, sok intelligen férfi akar kevésbe intelligens nőt.
Tanácsom: Kezdeményezz.A legtöbb nő nem kezdeményez, mert fel a visszautasítástól. Ne félj, ha a kiszemelt elutasít is, azt finoman teszi, (már ha valóban intelligens).
Nem kell cifrázni, megkérdezed, hogy nincs e kedve veled meginni egy kávét valahol. Ha nem is lesz belőle folytatás, erősít, hogy ez lehetséges.
56/86 A kérdező kommentje:
55. Tudom. Az intelligens nőket nem lehet kihasználni, ezért nem kellenek senkinek. Mindenkinek az üres agyú szőke barbi babák kellenek. Ismerem már a férfi fajt. Ez van. Sőt még az sem baj ha csúnya a nő hogyha curvás vére van. (Nem érdekelnek a lehúzó megjegyzések.)
2023. febr. 15. 17:28
57/86 A kérdező kommentje:
Gúnyolódjatok nyugodtan. Egész életemben csúfolt mindenki, sokáig zavart. De már nem zavar. Nem fogok miattatok eret vágni! Nagyon sok lelki fájdalmat elszenvedtem, több mint húsz éven keresztül. Mégsem lettem öngyilkos. Sokan a helyemben már a föld alatt lennének.. Úgyhogy hiába csúfoltok, ezt is túl fogom élni.
2023. febr. 15. 17:35
58/86 anonim válasza:
Most már tudjuk miért. "Én fény lélek vagyok, és a lelkem fényével megáldom..." Nos az ilyen nőktől a férfiak többsége hanyatt-homlok menekül. A spiritualítás meg az ezotéria szitokszó a férfiaknak. Ők racionális lények kerülik az ilyen "hívőket". Tudjuk, mi vagyunk a tudatlanok, akik nem érünk fel erre a szintre és ti tudjátok a tutit. De nem baj, ki lehet gyógyulni belőle némi gondolkodással.
59/86 A kérdező kommentje:
Nem baj! 😃 Sokkal fontosabb küldetésem van, mint párt keresni! 😆
2023. febr. 15. 19:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!