Intelligens vagyok, őszinte és kedves. Még sem kellek senkinek. Miért lehet ez? 36 N
Valószínűleg a jelentkezők se olyanok, akiket Te szeretnél. Én 32 éves vagyok, az utóbbi 2 évben nagyjából "defektes" pasikkal találkoztam csak:
- nagymamával/anyuval élő, életképtelen pasi, aki semennyire se köti le az ember figyelmét, hiába van 5 diplomája és jár 20 féle tanfolyamra;
- sóher pasi, akit az érdekel, hogy mennyi a keresetem, hogy nehogy véletlenül is eszembe jusson, hogy eltartassam magam;
-öngyilkosjelöltek, garantáltan labilis személyiség.
-kisebbségi komplexusos, megfelelési kényszeres, egyébként nárcisztikus személyiség.
Lassan tényleg kezdem elhinni, hogy válogatós vagyok, ami valahol igaz is, de valahogy nem tudom elhinni, hogy csak velem van a gond.Több olyan ismerősök van, aki 30 feletti és nem tud mit kezdeni egy nővel.
Dzzrl arra akartam kilyuksdni, hogy ne feltétlenül csak magadba keresd a hibát. Ha gondolod, beszélgessünk privátban.
Akkor azért ideírnám,hogy milyen 30+ os hölgyeket volt módom megismerni és persze nem lett folytatás :
-anyjával,apjával nagymamóval élő ,idejéről is beszámolni kötelessel
-elvált és férfiakat úgy általában gyűlölő,de ezt leplezni próbálóval
-egy vagy több gyerekkel magára maradt,bárki,csak társam legyen nyomulóval
-lakást,nem is mindegy milyen kocsit,mennyi fizetést elváróval
-erővel és nevetséges módon fiatalabbnak látszani akaróval
-szinte azonnal összeköltözni akaróval
-pletykás,állandóan beszélő,örökké telefonálóval
-megsavanyodott,csekkekkel,akciós újságokkal,takarítással foglalkozókkal,
-más párjára rámászó,pofátlan barátnőkkel rendelkezővel
-ápolatlan bagóssal,szinte minden mű-alkatrésszel
Lányok,azért nézzetek már magatokba is.Hol van egy magát adó, egyszerű,nem házimunka fétises,gyengédséget adni és kapni szerető nő 35 felett?
Némelyikről nemcsak a magány ordít,de messziről érezni a kénkő-szagot is..
Persze, hogy az ilyet kerulik, vagy eltűnnek ha ismerkedne is...
Állj a tükör elé!
Nézd meg alaposan magad!
Miután ezzel meg vagy, akkor adj magadnak válaszokat arra, a kérdésre, hogy mely külső jegyeid azok, amelyek ellenszenvessé tehetnek mások számára!
Ettől a ponttól kezdődően erősen ajánlott a talált hiányosság(ok) pótlás, javításuk megkísérlése!
Szerintem az a legnagyobb probléma, hogy nem hozod ki magadból, amit ki lehetne, - a kívülállók vélhetően úgy ítélik meg, hogy nem adsz magadra!
Adj magadra, add önmagad és hidd el, jönni fog a siker is!
A felsorolt tulajdonságoknál sokkal fontosabb a külső. Ha jó csaj vagy, akkor rád mennek a férfiak, ha nem, akkor nem annyira.
Nem tudjuk, hogy nézel ki.
Sajnos ez ilyen dolog.
Nem nèzel ki jól.
Amúgy a 30-as èvek a legjobb időszak egy nő èletèben, persze csak azoknak akik jól nèznek ki, és nincs egy rakat kölykük.
Az őszinteség is belerondíthat a körülötted esedékes történések menetébe azáltal, ha tapintatlanul vagy őszinte.
Különbséget kell tenni a tapintatos, a tapintatlan őszinteség között és ha ez neveletlenséggel párosul, akkor nem fog sok kebelbarátra szert tenni az ily módon őszinte ember.
Az építő kritika is egy külön műfaj, - amely nem alázza meg a címzettjét, de nem is dugja a homokba a fejeket!
Nehéz jól egyensúlyozni ebben a veteményesben!
13.
Ugyan már. Lehet itt szépelegni, meg áltatni a kérdezőt, de a piac már beárazta az általam leírtak alapján.
Azért is pityog itt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!