Intelligens vagyok, őszinte és kedves. Még sem kellek senkinek. Miért lehet ez? 36 N
Figyelt kérdés
2023. febr. 11. 20:47
41/86 A kérdező kommentje:
Hát írogatok most egy férfivel, még nem tudja hogy engem keres, de én úgy gondolom hogy nőként is meg fog szeretni. Úgy érzem. 🤭🙃🙃🙃
2023. febr. 12. 22:52
42/86 anonim válasza:
Normálisnak tünsz, remèlem sikerülni fog :)
43/86 savelog válasza:
Szia!
Lehet veled van a baj, de nem tudsz róla. Ez most nem vicc, pedig úgy hangzik
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt ahol érdekes dolgokat "tanítanak" nőknek.
Lehet röhögni, de működik a dolog...
Ha adsz magadnak egy esélyt és ezt kipróbálod lehet minden másképp lesz.
Az én páromnak sikerült!
52F
44/86 anonim válasza:
Megint az előítéletek...és ha valakinek nem lehet gyereke, pedig legalább azt akart, vagy átvágták és mégse vették el, vagy bántalmazták és ezért inkább lelépett, mert nem akar meghalni.? Ész megáll. Ettől már valaki defektes?
45/86 anonim válasza:
Szerintem semmi sem ennyire fekete vagy fehér. Attól még mert pár nőt elvett valami lúzer, és aztán pár hónap vagy év után elváltak, nem lesz a nő komolyabb, ugyanolyan defektes marad..
46/86 anonim válasza:
Kérdező, kívánom, hogy sikerüljön és találd meg a hozzád illő személyt :)
47/86 anonim válasza:
44 - igen, tudom. De az emberek így működnek. Nem minden egyedüllévő harmincas nő kattant, de mivel relatíve sokan körülük igen, és a szingli férfiak találkoznak a kattant harmicas szingli nőkkel, elkönyveli az agyuk, hogy a harmincas szingli nők kattantak. És igen, emiatt a normális, kedves harmincas szingli nők szívják meg. Ahogy a normális cigányság szív az alpárian viselkedő, beilleszkedni nem tudó cigányok miatt, ahogy mi magyarok szívunk külföldön az ott élő gyökér honfitársaink miatt, ahogy a normális férfiak szívnak a nőket kihasználó aljadékok miatt, ahogy a kedves, aranyos idős nénik szívnak a házisárkány boszorkák miatt, ahogy a gyermekeiket nevelő, normális szülők szívnak a gyerekeik mögé bújó lusta gyökerek miatt.
48/86 anonim válasza:
A szingli harmincas fèrfiak is kattantnak vannak elkönyvelve ám.
49/86 anonim válasza:
És főként szerény, azt kihagytad.
50/86 anonim válasza:
Mert túlságosan el vagy telve magadtól és ez taszítja a férfiakat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!