Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha valaki nem tud kapcsolatban...

Ha valaki nem tud kapcsolatban/gyerekben tervezni, nincs testvére/barátai, akkor neki mit tanácsolnátok hogy mit csináljon 30, 40, 50, felett?

Figyelt kérdés
Ezek tényleg mind kizárva. Évekig csak az öngyilkosság volt előttem, de egyrészt nehéz megtenni, másrészt jelenleg csillapodott bennem ez a vágy jelenleg. Viszont tényleg nem tudom hogy mi vár rám így… volt egy rokonom, aki szinten vénlány maradt, ő a testvére nyakán maradt, minden nap urugyekkel átjárkált hozzá és a családjához,(amiért szidták is) még 60 évesen is,rajta kívül nem volt senkije. De ugye én egyke vagyok, nekem ez nem opció. Mit lehet egy ilyen embernek javasolni. A kapcsolatot tényleg ne, nem tudok és nem is akarok kapcsolatban lenni.

2022. febr. 14. 23:18
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Most mennyi pénzed van ?

Milyen szakképesítésed van ?

Hogy érzed, van eszed valami komolyabb iskolához ?

Azért teszem fel ezeket a kérdéseket, mert csúnya kimondani de kb mindenhez a 0. lépés a pénz, még akár egy pszichológushoz is (igen lehet van tbre de az olyan is...).

Persze ezeken kívül még fel lehetne tenni 100 kérdést.

nov. 18. 18:27
 32/34 A kérdező kommentje:

30 és szerinted olyan könnyű tenni ez ellen?

Ha eleve egy többszörösen beteg családba születsz ahol mindenki ideggyenge, akkor te is az leszel

Sőt én talán még rosszabb vagyok mint a felmenőim

dec. 2. 04:00
 33/34 A kérdező kommentje:

31 semennyi

Érettségim van.

Az eszemmel kapcsolatban, mindig az volt a visszajelzés hogy tanuljak, tanuljak tovább de sajnos a pszichés problémák már a gimiben tanulási nehézséget okoztak.

Most pl egy pokol lenne kiolvasni egy könyvet mert képtelen vagyok odafigyelni

De pl filmeket sem tudok nézni, mert nem kötnek le

A gimit minimális tanulással csináltam végig, egyedül a matek okozott gondot.

Abból is átmentem de ahhoz nagyon nem értek

Szóval eszem lenne hozza de mentális egészségem nincs.

De jelen pillanatban már annyira melyen vagyok(jött is újabb rossz hír) hogy tényleg a végső dolgokat fontolom...

dec. 2. 04:05
 34/34 anonim ***** válasza:

33

Bakker mintha engem írnál le :D

Regényt nem írok, mert 100% megértelek. Most ha legépelnék 100 tanácsot az se segítene ismerem a helyzetet.

dec. 2. 08:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!