Mit tanácsolnátok ebben a helyzetben? (fiú-lány barátság)
Van egy lány barátom, de csak akkor vagyunk barátok, amikor kettesben vagyunk. Ha más emberek is vannak a közelünkben, akkor úgy tesz, mintha semmi sem lenne köztünk. Távolságtartó, szia helyett hellóval köszön, és soha nem szól hozzám. Így csak akkor beszélünk, ha ráírok, vagy suli után vele sétálok. Nem értem, miért ilyen, hiszen csomó lánynak vannak fiú barátai. Neki is van más rajtam kívül (igaz nem az iskolában). Na és, ha azt hinnék együtt vagyunk mi lenne belőle? Nem értem, miért lenne az probléma...
Szerintetek mit tegyek? Gondoltam arra, hogy nem keresem a társaságát egy darabig, hogy kiderüljön, én érdeklem-e őt... de attól félek, nem keresne, és ezzel csak elveszíteném.
Ez nem fiú-lány barátság amit írsz. Te többet érzel iránta, csak nem mered bevallani.
Ha tényleg csak lánybarát lenne, nem félnél őt elveszíteni.
Nem hiszem, hogy azonos nemű barátaidnál eljátszod ugyanezt, hogy tesztelés, hogy nem keresed meg félsz elveszíteni meg ilyenek...
Te többet érzel iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!