Akiknek még nem volt kapcsolatuk hogyan dolgozzák fel?
Soha nem volt még barátnőm, 25 éves vagyok.
Igazából itthon tök jól el vagyok és nem is érdekel a gondolat, de amikor kimegyek az utcára és például meglátok egy párt, akkor sírás közeli állapotba kerülök... Vagy a munkahelyemen meglátok egy olyan lányt, aki tetszik és tudom hogy van barátja, akkor az teljesen ki tud készíteni és a maradék életkedvemet is elveszi.
Egyre kevésbé gondolom úgy, hogy ezen bármit is fel kéne dolgozni.
Voltak, sőt, mind a mai napig vannak önértékelési problémáim, de amikor körülnézek, hogy milyen a "kínálat" lányokból, általában elszörnyedek, és fel nem fogom, hogy nekem mégis hogy, miért kéne szerelembe esnem ezzel a rengeteg elkényeztetett kislánnyal... tisztelet a kivételnek, de ők általában foglaltak.
Én inkább kezdek kiábrándulni a társkeresésből. Lehet, hogy egyedül, vagy néhány macska társaságában fogok meghalni, a fene se tudja. Az biztos, hogy egyre kevésbé érzem az egyedülállóságot tragédiának.
21F
Ha kicsit jobban körülnézel, nagyszerű nőket is láthatsz, igen, sokan már kapcsolatban élnek közülük, de ha teszel érte és dolgozol rajta, te is fogsz találkozni olyannal, aki szabad és társad lehet az életben. Egyébként azok az elkényesztetett kislányok is felnőnek idővel, pár év, és csodálkozni fogsz miket érnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!