Akiknek még nem volt kapcsolatuk hogyan dolgozzák fel?
Soha nem volt még barátnőm, 25 éves vagyok.
Igazából itthon tök jól el vagyok és nem is érdekel a gondolat, de amikor kimegyek az utcára és például meglátok egy párt, akkor sírás közeli állapotba kerülök... Vagy a munkahelyemen meglátok egy olyan lányt, aki tetszik és tudom hogy van barátja, akkor az teljesen ki tud készíteni és a maradék életkedvemet is elveszi.
Felismerted a problémádat,mondhatni be is ismerted magadnak majdnem,most jöhet az ismerkedés.
Sok sikert.
Nem érdekel a gondolat, de ha másnak van nője, az kikészít? Irigy, féltékeny vagy, ezt nem tudom másként értelmezni.
Az eredeti kérdésre válaszolva: néha lehangol, hogy alkalmatlan vagyok a párkapcsolatra, és így még azokkal sem jöhetek össze, akik egyedülállók. Munkába, tanulásba, más elfoglaltságokba temetkezem, így nem marad annyi időm ezen agyalni.
Talán azért, mert általában azok szokták egyedül érezni magukat vagy magányosan, akiknek nincs párkapcsolata?
értem én, csak akkor ha párkapcsolati témájú a kérdés akkor arra ott a felnőtt párkapcsolatok kategória.
Mert fontos megérteni, hogy legtöbbször nem is az a gond, hogy "nincs kivel b*szni" hanem valójában az, hogy nincs egy lelki társ az ember mellett, nincs kivel mély intim közelségbe lehet kerülni, akit meg lehetne ölelni vagy simogatni. És ez a probléma gyökere. Sokan persze eljátsszák a kemény macsót és elmennek qrvázni vagy nyomatják az ilyen "de se99be raknám ezt a csajt" szövegeket, de valójában amikor otthon egyedül vannak akkor telesírják a párnájukat és nekik is hiányzik akihez odabújhatnak.
Tehát legtöbbször a magány/egyedüllét társtalanság stb a gyökere a problémának és nem a szexhiány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!