Mitől érzi magát az ember ennyire egyedül és magányosnak? Úgy érzem teljesen elvesztettem a magamba vetett hitemet. Mit lehet tenni? Barátaim is már másfele járnak, a párom külföldön él és kezd megromlani a kapcsolatunk.
Figyelt kérdés
Kezdek depressziós lenni, nem sajnáltatom magam de egyszerűen társaságba vágyom. Nem vagyok egy könnyen barátkozós típus, egyedül nem szeretek eljárni sehova.
24L
2016. aug. 7. 14:43
1/8 anonim válasza:
Igen, Te vagy az aki itt nem ír vissza senkinek, nem barátkozik senkivel csak egész nap nyomja az önsajnáltatós kérdéseit.
2/8 A kérdező kommentje:
Önsajnálatról nem beszélnék, de mindenkinek van egy pont amikor kezd széthullani az élete és tanácstalan. Nyitottam új emberek felé de mindenki a saját életével van elfoglalva.
2016. aug. 7. 14:50
3/8 anonim válasza:
Persze itt nem ismerkedsz, nem írsz vissza senkinek. Gondolom ez személyesen is így megy, hogy leszólítanak és elfordulsz. Mert azt tanították, hogy az interneten csak rossz emberek vannak.
4/8 anonim válasza:
Na nézd, már is itt egy nálad mégnagyobb szerencsétlen, aki itt próbál ismerkedni :dd csak készülj fel, h élőben meg se mer majd szólalni, haverjai nem lesznek, és egész nap a gép előtt fog ülni.
5/8 anonim válasza:
4-es tökéletesen jellemezted magad :D
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves negatív válaszolók, ha ennyire tökéletes a társadalmi életetek akkor ne itt legyetek, hanem legyetek a párotokkal, barátaitokkal.
Köszönöm.
2016. aug. 7. 15:17
7/8 anonim válasza:
Merre élsz? Privátban, ha nem mered itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!