Egy alvóvárosban mit lehet csinálni kint egyedül?
A biciklizés pedig jó lenne, azért mert nem olyan jó az út, meg dombos a vidék, meg lehet nagyon jókat tekerni. :) Én a magam részéről az elhagyatott földutakon szeretek a legjobban kerékpározni.
Amúgy elmehetsz futni is, ha nem szeretnél kerékpározni, közbe zenét hallgatsz, a feszültséget is le vezeted vele és sportosabb is leszel.
Egy szimpla séta is jó a parkba, közbe leülsz egy padra, viszel egy könyvet és olvasgatsz, vagy akár rajzolhatsz is, vagy nyomkodhatod a telefonodat.
Esetleg ha van könyvtár oda is bemehetsz vagy konditerembe (bár ez pénzbe kerül), de biztosan vannak szakkörök, sportfoglalkozások, ott akár megismerkedhetsz hasonló érdeklődésű emberekkel.
Ja meg elmehetsz fagyizni is, esetleg este kocsmázni, vagy valami más közösségi helyre menni.
Meg biztos vannak rendezvények is néha azokat is felkeresheted.
Most több ötletem nincsen, de elég fura, hogy azt írod, mindenki utál, most vagy nagyon nincs önbizalmad és csak beképzeled, vagy adtál rá valami okot, mert csak úgy senkit nem utál ki egy egész város...
#6 Bocsi, félreolvastam. :(
Amúgy én egy sokkal kisebb városban lakom mint érd (kb, 20ezer fős) és itt rengeteg lehetőség van, szórakozó helyek, éttermek, strand, horgásztó, nagy park...
A probléma, hogy nincsenek barátaid, barátokkal még a legunalmasabb helyek is lehetnek szórakoztatóak. Én azt javaslom, hogy próbálj nyitni az emberek felé, de ne csak úgy az utcán szólíts le valakit (mert azt sokan nem szeretik, pl. én se) hanem keress akár a neten is hasonló érdeklődésű embereket, a közelből. Vagy csak van olyan osztálytársad, kolléga, akivel jól el tudsz beszélgetni, még ha nem is vagytok barátok elhívhatod őket valahova és a végén leehet, összehaverkodtok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!