Egy alvóvárosban mit lehet csinálni kint egyedül?
Nekem fura, hogy ennyire szidod a várost.
Ismerőseim nemrég költöztek oda, párszor voltam náluk, elmentünk ide-oda.
Közbiztonság: hajnalban sétáltunk vissza Parkvárosba, semmi bajunk nem lett, előtte a központban járkáltunk, akkor sem.
Tök jó helyeket találtunk, kedves emberekkel. Belecsöppentünk karaoke partyba a Borgödörben, nagyon vicces volt :D A Club49-ben jókat csocsóztunk, azóta sem tudom kiverni a fejemből az egyik szépséges ellenfelemet, jajj, az a vörös haj, meg az a mosoly :D
És mi csak összesen ha háromszor voltunk benn, és a tök ismeretlenként indultunk neki.
Cseszegesd a barátaidat, menjetek el együtt mondjuk edzeni. Hajtjátok egymást, az egészséges verseny miatt gyorsabban lesztek erősebbek, felfigyelnek rátok mások is, csatlakoznak...
sportegyesület, edzőterem, könyvtár, kultúrház, nyelviskola, tánciskola, biztosan vannak olyan helyek, ahol előfordulnak más fiatalok is, akik nem akarnak folyton a gép előtt ülni. ha ők nem kérnek belőled, keress más ismerősöket. esetleg menj el valami nyári munkára, új ismerősöket ott is szerezhetsz és még pénzt is keresel vele.
16 már nem annyira nagyon gyerek. fiatalkorú vagy még, de már nem sokáig. nem árt meg, ha elkezdesz önállóan cselekedni, feltalálni magad, ez nem a korodtól függ, hanem a mentalitásodtól. ha nem felel meg az, ami van, akkor változtass rajta!
Mikor olvastam a kérdést, arra gondoltam, hogy mekkora mázlim van, hogy én jó városban nőttem fel. Aztán megláttam, hogy Érdről beszélsz. Érdi vagyok :D Úgy írsz róla, mintha valami borsodi kis putrifalu lenne.
Igazából nem tudom milyen szórakozási lehetőséget hiányolsz. Rengeteg mindent lehet csinálni.Egész gyerekkoromba bicikliztem, ne mondd, hogy nem lehet, Pösten sem jobbak az utak.Van uszoda. A könyvtárban sokszor vannak mindenféle programok.Ott a sétálóutca, az délután-este tele van fiatalokkal. Ott a stopshop, az is. Ha vonatozol 10 percet, ott a Campona. Van mindenféle beülős hely. A kocsmák meg nagyon jók, az átlagéletkor gyakran 16 alatt van pl a Gödörben. 16 évesen már ezerrel lógtam ott, 49ben, Blues tanyán(kár, hogy mindjárt bezárják), Rockyban(kár, hogy bezárták). Meg van még millió kocsma tele fiatalokkal. Plusz ott Spati is, bár azt soha nem szerettem. Érd tele van fiatalokkal, péntek-szombat este van akkora élet, mint Pesten. Jó, hétköznap mondjuk minden bezár, de nap közben lehet mit csinálni akkor is. A közbiztonságról annyit, hogy én is, barátnőim is jártunk haza hajnalban tiniként, soha nem lett semmi bajunk. Oké, vannak indiánok, de azért nem a Harlem.
Összességében szeritem az a baj, hogy a fiatalság főleg kocsmákban szórakozik, amit te nem szeretsz. De ez nem csak Érden van így, hanem mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!