Vannak itt olyan nok, akiknek nem volt kapcsolatuk es szerintuk azert mert rondak?
Figyelt kérdés
sztorikat meseljetek errol...mert en nem hiszem,hogy letezik ilyen no!2018. ápr. 2. 14:35
1/15 anonim válasza:
Nem tartom magam rondának, de a szépség sem bánt annyira. Lehet, hogy ez közrejátszik a dologban, de kisebb mértékben mint például a félénkségem.
2/15 anonim válasza:
25 vagyok, nem volt még kapcoslatom, nem hiszem hogy azért mert rona vagyok. hanem mert rgen ronda voltam, és nincs ezért önbizalmam
3/15 A kérdező kommentje:
# 1 mindig is volt felenkseg benned?
2018. ápr. 2. 15:24
5/15 anonim válasza:
Mindig is félős voltam gyerekként is, de ez erősödött az iskolai bántalmazások miatt. Nem nőttem ki belőle még.
6/15 anonim válasza:
Egyetlen rövid kapcsolatom volt, azt is csak annak köszönhetem, hogy a volt kedvesemnek köztudottan rettenetes az ízlése a nők terén. Tekintve, hogy harminc év alatt vele együtt mindössze ketten mutattak irántam komolyabb érdeklődést, elhiheted, hogy nem csupán én látom magamat rondának.
7/15 anonim válasza:
"#2 itt más gondok is vannak.:)"
Kifejted?
9/15 anonim válasza:
Nem pont a rondaság miatt.Közrejátszthat az önbizalomhiány,meg hogy folyamatosan nem jönnek össze az életben a dolgok.
10/15 anonim válasza:
Nekem a személyiségem miatt nem jött össze.
Fiús személyiségem van ezért én sosem leszek több egy "haver"-nál egy férfi szemében. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!