Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csalja meg a férfi a...

Miért csalja meg a férfi a nőt akkor is ha jó a kapcsolatuk?

Figyelt kérdés
Nem értem a férfiak többségét.ha van valakijük akkor miért csalják meg azt akivel vannak? Akármilyen szép barátnőjük van vagy feleségük még is megcsalják őket. Kérdeztem férfiakat erről erre az volt a válaszuk hogy hát mert unják hogy ugyanazzal a nővel kell lefeküdni.kell az ujdonság. Te is unnád a téli szalámit ha minden nap az lenne. Szerintem ez beteges és borzasztó hogy a férfiak többsége igy gondolkozik. Tisztelet a kivételnek. De miért van ez?
2018. febr. 22. 14:22
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Hjjj. Látom férfiből vagy te is.akkor miért nem szakítasz miért megcsalod? Ennyi. Ha nem birja egyik a másikat miért nem vet véget a kapcsolatnak miért megcsalja?.
2018. febr. 22. 14:25
 2/27 anonim ***** válasza:
72%

Hát kb elmondták a lényeget.

Egyébként ez semleges, a nők is ugyan úgy unják a banánt, csak jobban titkolják.

Volt már nem egy kapcsolatban élő nővel dolgom, tudnék mesélni milyen furfangosak.

2018. febr. 22. 14:27
 3/27 anonim ***** válasza:
39%
Egyszerű génhiba. :-))
2018. febr. 22. 14:29
 4/27 A kérdező kommentje:
Első sorban azért a férfit emeltem ki mert több olyan eset van hogy a férfi csalja a nőt. És a férfiak többsége elmegy és követelik a sexet. Én egy kozmetikus vagyok és gyantázok férfiakat is kivéve az intim gyanta na azt nem..de akárhány vendég jön ilyeneket mondanak hogy jaj de megkívántalak fu nem lehet sex? Te nem izgultál fel? ..mire..egy idegen pasira ? Nem is ismerem..és ha nemet mondok még felháborodik.és minden nap jön vagy 7 ilyen vendég
2018. febr. 22. 14:34
 5/27 anonim ***** válasza:
45%
hogy ne legyen egyszerű az élet
2018. febr. 22. 14:36
 6/27 A kérdező kommentje:
Ez hogy jön ide? Csak az irjon választ aki értelmeset szeretne irni.
2018. febr. 22. 14:43
 7/27 anonim ***** válasza:
30%
Mi ez a szexizmus! Ez felháborító!
2018. febr. 22. 15:00
 8/27 anonim ***** válasza:
3%

Pedig az általad kérdezett férfiak jó választ adtak! Unják a nőt! Attól még szerethetik,de egy idő után semmi változatosságot nem ad a világ legszebb nője sem,akkor sem ha minden nap más szexi rucit vesz fel és a káma szutra összes pozicióját tudja. Azokat is hamar megunják,nemhogy az átlag nőt.. a legszebb leghíresebb celebeket is otthagyja a pasijuk.

Nyilván alap biológia az oka. Az ember soha nem volt monogám faj, az egész holtomiglan- csak egy párral soha mással - dolgot az egyházak találták ki.

A férfiaknak naponta milliószám termelődik örökítő sejtje ami azért van így ,hogy minél több felé tudja szórni a "magot" ,a nőnek meg van talán 3-4száz darab petéje egész életére,és az utód gondozás is hosszú hosszú évekig tartó folyamat. Embernél nincs tüzelési éves időszak,egész évben párzanak. Szóval ez az oka a férfiak félremenésének nagyrészt, az ösztönök ugyanúgy dolgoznak ahogy dolgoztak néhány ezer éve is.

Sok országban a többnejűséggel oldják meg a dolgot ami sokkal közelebb áll a valós biológiai tényekhez mint az európai keresztény álláspont.

2018. febr. 22. 15:31
 9/27 anonim ***** válasza:

Ha tisztán biológiai szempontból nézzük, egy férfinak az a feladata, hogy minél több nőt teherbe ejtsen, így ha meglát egy alkalmas nőt, ösztönösen feltör benne a vágy, hogy szexeljen vele.

Ezeket az ösztönöket van, akinek jobban sikerül kordában tartani, van akinek kevésbé.

Az állandó partnerüket meg általában kényelemből nem hagyják el; ha egyébként jól működik a kapcsolat, azt nem akarják rögtön felrúgni valakiért, akit csak megkívántak, de vele élni ki tudja, milyen lenne.

2018. febr. 22. 15:32
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én örülnék ha lenne barátnőm és biztos nem csalnám meg soha egyébként meg általánosítasz mert egy nem minden férfi teszi ezt kettő a nők között is sok olyan van aki csalja a párját.
2018. febr. 22. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!