Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csalja meg a férfi a...

Miért csalja meg a férfi a nőt akkor is ha jó a kapcsolatuk?

Figyelt kérdés
Nem értem a férfiak többségét.ha van valakijük akkor miért csalják meg azt akivel vannak? Akármilyen szép barátnőjük van vagy feleségük még is megcsalják őket. Kérdeztem férfiakat erről erre az volt a válaszuk hogy hát mert unják hogy ugyanazzal a nővel kell lefeküdni.kell az ujdonság. Te is unnád a téli szalámit ha minden nap az lenne. Szerintem ez beteges és borzasztó hogy a férfiak többsége igy gondolkozik. Tisztelet a kivételnek. De miért van ez?
2018. febr. 22. 14:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

A monogámia nem való sok férfinak és nőnek sem.

Nők között is sok félrelépő van, csak ők jobban titkolják.

Mindjárt jön valamelyik primitívebb egyed a lakat-kulcs felmentéssel, na az a gáz. Amikor az ilyen emberek mentegetik magukat ilyen-olyan példákkal, jaaaj hát a vérünkben van tetszik érteni, mi nem tehetünk róla. Bezzeg az a nő, akit megerőszakolnak, na az igen, az tehet róla! Szerintük. Nekem ezzel a mentalitással van a bajom, nem azzal, hogy valaki szereti váltogatni a partnerét. Felőlem mindenki annyi emberrel dug, amennyi neki jól esik. Nem kell a mellébeszélés. Csak védekezzen, és ne ártson másoknak, ne verjen át egy olyan partnert, akivel nem ez volt megbeszélve. Vannak nyitott kapcsolatban élők, poliamorás emberek. Vagy maradjon agglegény, aggleány és éljen neki tetsző életet.

2018. febr. 22. 16:14
 12/27 anonim ***** válasza:
Mert hülyék, ugyanúgy mint a nők, nem értem miért bontod nemekre.
2018. febr. 22. 16:56
 13/27 anonim ***** válasza:
Gondolom pont azért, amiért a nők megcsalják a hűséges, odaadó, párjukat. Mindegy nekik hogy milyen a másik mit tett érte, félrelépnek. Aztán ha az ember esetleg gyanakodni kezd az átlátszó történetek és egyebek után, mégők érzik megsértve magukat h hogy mer valaki ilyet mondani gondolni róla. Aztán mikor kiderül hogy tényleg félre lépett csak sír és sajnáltatja magát hogy ő csak áldozat. Aztán a történet végére rákeni a férfire , hogy az ő hibája csak magának köszönbeti.
2018. febr. 22. 17:19
 14/27 A kérdező kommentje:
Ha a férfi hibás legyen a nő is. Van hülye nőből is de ők 80 éves korukba nem tartanak ugyan ott. Azon akadok ki higy a vén b**i még a fiatal csajoknak szologat be. És van odaadó férj és van akit eltartanak és még az is megcsalja
2018. febr. 22. 17:23
 15/27 anonim ***** válasza:

Jó, a női megcsalás teljesen más.

A legtöbb nő utolsó helyre teszi a szexet párválasztáskor.

Sokkal fontosabb a kiszemelt külseje, egzisztenciája, életrevalósága, családcentrikus, megbízható e?

Még nem is említettük a szexet, csak pár szempont és már kipereg sok férfi.

Nem néz ki jól, de megbízható.

Jól néz ki, de egy troger alak.

Jól keres, de nem ér rá.

Rendes fickó, de az anyjával lakik.

Szal ha sikerül olyat találni, aki megfelel ezeknek a dolgoknak, akkor kb nem érdekli őket, hogy mit tud az ágyban, csak annyi a feltétele, hogy álljon fel.

Aztán elvannak így, de a nő egyre jobban fogja unni, hogy a párja csak maszatol, azt se sokáig. Egyre többet fáj majd a feje, aztán sikerül leredukálni az amúgy is sivár szexuális életüket kb nullára. Tudja hogy a férje ahhoz mamlasz hogy félrelépjen, na nem mintha valaki kíváncsi lenne erre a teljesítményre hosszútávon.

Ő viszont egyre jobban fogja kívánni a dolgot, főleg hogy folyamatosan kapja az ajánlatokat.

Aztán hoppá, és már el is ment valaki mással. :)

2018. febr. 22. 17:35
 16/27 anonim ***** válasza:
Ugyanazért, amiért a nők csinálják ugyanezt.
2018. febr. 23. 02:22
 17/27 A kérdező kommentje:
Most a férfi a téma nem a nő. A nőt tudom miért. De a férfi észjáratát nem tudom köveni. Mert csak a sex miatt csalja meg. De miért ekkora durranás a sex az ilyen férfiaknál? Mintha az lenne az élet
2018. febr. 23. 05:48
 18/27 anonim ***** válasza:

Na most mondok neked egy érdekeset, aztán lehet csodálkozni: Ha nem lenne baromi erős biológiai késztetés a férfiakban a szex miatt, kb elmehetne minden nő krumplit kapálni mert olyan mértékben le lennének szarva.

Senki nem akarna barátnőt meg házasságot. Az utódlást meg kémcsőben megoldanák tudományosan. Szóval egyedül a szex az ösztön miatt van ez az egész párkapcsolatosdi .

2018. febr. 23. 15:00
 19/27 A kérdező kommentje:

Nőkben is van ösztön de kontrollálják és ahoz hogy egy nő megcsalja a párját gyakran több kell mind sex. Vita vagy esetleg elhidegülés.

Csodásja biologia magyarul a pasik a faszuk után mennek

2018. febr. 23. 15:06
 20/27 A kérdező kommentje:
Hát ez kb olyan hogy a barátnő csak sexre kell tehát ha nincs sex nő se kell. Ez aztán a logika. Sokan így gondoljátok?
2018. febr. 23. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!