Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néznek ki külsőre azok a férfiak, akik még a 30-as/40-es éveikben is szüzek és vszeg már sosem lesz kapcsolatuk?
Személy szerint nem ismerek ilyen embert (persze természetesen biztosan sok ilyen van). Mindig hallom a női véleményeket, hogy egy pasi legyen férfias, ebből kiindulva pedig szerintem én ebbe a kategóriába, tehát az egyedüllétre predesztinált férfiak közé tartozom, hiszen alig vagyok 50 kiló és ez minden csak nem férfias tulajdonság. Most ne gyertek azzal, hogy miként tudnék magamon változtatni, mert egy korábbi célkitűzés jegyében már megpróbáltam. Inkább áruljátok el, hogy kik azok az emberek, akik tényleg örök szüzek maradnak. A kényszeres (csúnya nővel való alkalmi numera) és prosti szexet természetesen nem veszem számításba, mert az nem őszinte szerelmen alapuló párkapcsolat.
Ja és még egy kérdés: Hosszútávon milyen hatással van egy férfira a valós érzelmeken alapuló párkapcsolat hiánya?
beteg vagy... ahogy majdnem mindenki ezen az oldalon.
Szerintem ilyen kérdésekre a jövőben senkinek egy árva szót nem kéne szólnia.
Nehogy azt hidd,hogy nem ismersz ilyet,maximum nem tudsz róla hogy ilyen az adott illető... :)
Rólam sem gondolná senki kb. ezt,mert járok bulizni társasággal és elvagyunk, de attól még nem garantált semmi az életben. :)
Én ilyen vagyok,25 éves, de teljesen átlagos kinézet,annyi hogy nem helyes az arcom,ez a legnagyobb gond...
Egyetlen nő nem akart még soha igazán megismerni sem,mindegyik csak ítélkezik mások felett...
milyen hatással van ez valakire?
Rossz érzés nagyon,főleg ha akarsz is kapcsolatot,csak nem jön össze.
Azoknak jó,akik ilyen szempontból aszexuálisok,nekik nincs vágyuk ilyesmire,szívesen cserélnék velük...
Megint a szexre van kihegyezve az egész.
Nem néz ki egy szűz férfi sehogy, mármint nincs szűz kinézet. Szűz nő vagyok, és senki nem tudja. Ez egy hülye sztereotípia, hogy félénk vagy fura, aki szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!