Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak 20-on éves lányok is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak 20-on éves lányok is akiknek még nem volt kapcsolatuk?

Figyelt kérdés
Vagy inkább ez csak a fiúkra jellemző?

2016. nov. 19. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Ismerek nem egy ilyet. Én 21 évesen azt tudom mondani, hogy csak egy volt, az is csak 1 hónapig tartott. 22 éves barátnőmnek pár hete lett először kapcsolata.
2016. nov. 19. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
A mai világban inkább a fiúkra jellemző ez a kései magány, bár vannak kivételek, van hogy egy lánynak is nehezen jön össze, de tapasztalatból írom, hogy azok a lányok akik még 20+ évesen se volt pasijuk, azokkal valami baj van. És azt is biztosan állíthatom, hogy ellenben azoknak a férfiaknak akiknek 20+ még nem volt barátnőjük, azzal még nem biztos, hogy baj van! Mert már egy 18 éves csajra is nyomulnak egészen 50 éves korig a férfiak, szóval ők nagyon könnyű helyzetből indulnak, mivel a férfi társadalom egészéből válogathatnak, amíg a 20-as férfiaknak csak egy kis sáv van a válogatásra, amiknek a nagy részük foglalt, így előfordult olyan is, hogy kifejezetten jóképű és jó adottságú férfiak is 30 éves korig nem találnak társat. Viszont nekik sokkal tovább lehet csajozni is, egy 35 év fölötti nő már nem kell a jó pasiknak, míg jó csajod simán lehet 45-50 évesen is, 20as csajod is, simán, rengeteg ilyet ismerek.
2016. nov. 19. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:
amúgy van itt ilyen fiú aki még szűz 20 felett ? és nem a külseje miatt? érdekelne ha van :)23 L
2016. nov. 19. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem 23 évesen volt először komoly kapcsolatom, baráti körben is jellemző volt a hasonló, 5-ből 4-nek 20 felett volt először komoly. Persze, nem mondom, hogy nem voltak előtte próbálkozások, egy-egy randi vagy ismerkedés formájában, de több csajt tudok példának hozni - szóval azért a nők között is vannak későn érő típusok, bár tény, hogy a mai világban ritkább. :)

{És nem mondanám, hogy nagy gond lenne velünk, bár persze, én elfogult vagyok, de a többség azóta férjnél van vagy menyasszony, tehát csak nem lehet olyan elviselhetetlen}

2016. nov. 19. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:

igen van. Nem vagyok sem rosszképű, sem csúnya, de egyszerűen futó kalandokat nem keresek. Amúgy tanultam eddig, emellett nem fért bele egy kapcsolat ápolása, fenntartása.

Egyébként komolyan gondolkozom ebben a kérdésben, és csak házasság után...

25f

2016. nov. 20. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!