Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak 20-on éves lányok is akiknek még nem volt kapcsolatuk?
Nekem 23 évesen volt először komoly kapcsolatom, baráti körben is jellemző volt a hasonló, 5-ből 4-nek 20 felett volt először komoly. Persze, nem mondom, hogy nem voltak előtte próbálkozások, egy-egy randi vagy ismerkedés formájában, de több csajt tudok példának hozni - szóval azért a nők között is vannak későn érő típusok, bár tény, hogy a mai világban ritkább. :)
{És nem mondanám, hogy nagy gond lenne velünk, bár persze, én elfogult vagyok, de a többség azóta férjnél van vagy menyasszony, tehát csak nem lehet olyan elviselhetetlen}
igen van. Nem vagyok sem rosszképű, sem csúnya, de egyszerűen futó kalandokat nem keresek. Amúgy tanultam eddig, emellett nem fért bele egy kapcsolat ápolása, fenntartása.
Egyébként komolyan gondolkozom ebben a kérdésben, és csak házasság után...
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!