Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek friss a kapcsolatuk, hányszor találkoztok egy héten?
Mi már házasok vagyunk,de azért bátorkodom válaszolni.:-)
Mi az elején, amikor ismerkedtünk, akkor heti 3x találkoztunk (ez volt a maximum).
Átlag heti egy estét és a hétvége kb. felét tudjuk együtt tölteni jelenleg (egy hónapos kapcsolat). De lesz közös nyaralás is, amikor nonstop együtt leszünk. :)
Sajnos a munka, egyéb teendők nem engednek többet, pedig igényelnénk mindketten. Viszont minden nap beszélünk.
Az elején mi is háromnaponta találkoztunk, úgy, hogy napsütés mennyiségétől függően 1-kor vagy 4-kor találkoztunk, és lófráltunk estig a városban. Kb. 8-9 hónapig nem is érintettük egymás utcáját, tehát a találkák végén szépen elváltunk egy csókkal.
Mindketten olyanok voltunk, akik nem akartak belecuppanni egy kapcsolatba, persze szerettük egymást már az elején is, de én például szeretek egyedül is lenni, otthon ülni, meg aztán az se rossz, ha hiányozhattok egymásnak. Szerintem a sűrű találkák nem annak a jelei, hogy odavagytok egymásért, viszont fennáll a veszély, hogy besokalltok, nem? Nem tudom. Vélemény?
Szerintem jobb, ha a felek ritkábban látják egymást, nagyobb az öröm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!