Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek friss a kapcsolatuk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek friss a kapcsolatuk, hányszor találkoztok egy héten?

Figyelt kérdés
2015. júl. 31. 09:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi már házasok vagyunk,de azért bátorkodom válaszolni.:-)

Mi az elején, amikor ismerkedtünk, akkor heti 3x találkoztunk (ez volt a maximum).

2015. júl. 31. 09:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Mar mi is tartos kapcsolatban vagyunk de szeretnek valaszolni. Minden nap talalkoztunk mikor nem voltunk egyutt telefonaltunk folyamatosan.
2015. júl. 31. 09:59
 3/8 anonim ***** válasza:
A legelején volt hogy minden nap, volt mikor 5 napig nem tudtunk. (Én egy muszakos voltam, férjem 4 és volt 50 km távolság köztünk. Amikor ő délutános volt képtelenség lett volna megoldani hétköznap)
2015. júl. 31. 10:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Átlag heti egy estét és a hétvége kb. felét tudjuk együtt tölteni jelenleg (egy hónapos kapcsolat). De lesz közös nyaralás is, amikor nonstop együtt leszünk. :)

Sajnos a munka, egyéb teendők nem engednek többet, pedig igényelnénk mindketten. Viszont minden nap beszélünk.

2015. júl. 31. 10:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Az elején mi is háromnaponta találkoztunk, úgy, hogy napsütés mennyiségétől függően 1-kor vagy 4-kor találkoztunk, és lófráltunk estig a városban. Kb. 8-9 hónapig nem is érintettük egymás utcáját, tehát a találkák végén szépen elváltunk egy csókkal.

Mindketten olyanok voltunk, akik nem akartak belecuppanni egy kapcsolatba, persze szerettük egymást már az elején is, de én például szeretek egyedül is lenni, otthon ülni, meg aztán az se rossz, ha hiányozhattok egymásnak. Szerintem a sűrű találkák nem annak a jelei, hogy odavagytok egymásért, viszont fennáll a veszély, hogy besokalltok, nem? Nem tudom. Vélemény?

Szerintem jobb, ha a felek ritkábban látják egymást, nagyobb az öröm. :)

2015. júl. 31. 10:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Az emberfuggo valaki a sok talalkat igenyli valaki a kevesebbet. Mivel en a szuleimmel rossz kapcsolatban voltam es az akkori talalkak okoztak nekem a boldogsagot jol esett a sok talalka. Parom meg egyetem miatt volt itt messze volt a szuleitol igenyelte o is a szeretetet. Jol kifogtuk egymast. Nekunk erre szuksegunk volt h legyen valaki aki mellett boldogsagot oromot es minden ilyesmit megkaphatunk. De en ertem amit mondassz en csak egy pelda voltan ide aki a sok talalkanak koszonheti a tinikorat. Ha o nincs egy depis kislany maradtam volna.
2015. júl. 31. 11:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Nálunk az a helyzet áll fenn, hogy ő akár minden nap találkozna velem, nekem viszont elég lenne 3-4napont is, hogy ne unjuk meg egymást. (Félreértés ne essék,szeretem,csak nem érzem azt,hogy szükséges lenne minden nap találkozni, ahogy a barátom gondolja.)
2015. júl. 31. 11:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát ezt mondd meg neki. Mondd meg, hogy te szereted a magányt is, de azt is mondd neki, hogy szerinted ez milyen előnyökkel jár, na meg azt, hogy attól még nagyon szereted, ebben ne kételkedjen.
2015. júl. 31. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!