Mért gondolják sokan, hogy akiknek sok emberi kapcsolatuk, haverjuk van, annak minden barátságuk felszínes lehet csak?
Elsővel tökéletesen egyetértek.
Ez kb olyan, mint amikor azt gondolják, hogy valaki elmegy hétvégén szórakozni, akkor az csak alkesz semmirekellő lehet. :D
Utolsó: direkt figyeltem a megfogalmazásnál, kérlek, olvasd el újra. Nem azt írtam, hogy mindegyik a legjobb barátja lesz. És sosem értettem, mi a baj ezzel. Mi a baj azzal, ha valaki csak a haverom, és évente 4-5 alkalommal összefutunk? Most akkor mi van? Ez mitől sz*r? Azt írtam, hogy attól, hogy valakinek van sok emberi kapcsolata, haverja (direkt nem barátot írtam), annak azért lehet néhány nagyon jó barátja is. De nem kötelező kizárólag azokkal az emberekkel járkálni mindenhová. Nekem pl. van egy barátom, akivel az elmúlt 6 hónapon belül 2x mentünk el együtt valahová. Ettől függetlenül elárulta nekem a legnagyobb titkait, és tudja, hogy számíthat rám. NEM vagyunk egymás legjobb barátai. De nem is kell. Van nekem 2-3 nagyon közeli barátom, kinek kell, hogy mind a 100 ismerőse puszipajtás legyen? Márpedig ha a barátaim pont introvertáltabbak, vagy más az érdeklődési körük, nem velük fogok bulizni járni.
Első 3-nak köszönöm. Nem azért, mert egyetértenek velem, hanem mert figyeltek arra, amit olvastak.
Várok további véleményeket.
Fusd át akkor harmadszor is. A kérdésem:
- akinek vannak ilyen barátságai
arról mért gondolják, hogy
- MINDEN kapcsolata csak ilyen lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!