Vannak olyan emberek akiket senki se tud elfogadni, istenigazából senki se kedveli őket, így nincs egy igazi emberi kapcsolatuk se?
Figyelt kérdés
Találkoztatok már ilyennel?2017. szept. 16. 10:56
2/9 anonim válasza:
Vannak sajnos, pl sérült embereket nem nagyon fogadja el a többség, holott nem a sérült tehet róla, hogy sérült lett, de a társadalom kirekesztő és gusztustalan az utóbbi években egyre inkább.
4/9 anonim válasza:
Senki nem szeret olyannal barátkozni aki egész nap szomorú, mindég cseszegetni kell hogy kimozduljon, nem tud kommunikálni. Tudom én is ilyen vagyok mióta végeztem a suliban. Az előtt sem voltam ép, de legalább a tanulással kapcsolatban voltak közös témáim az osztály társakkal. Most nincs egy barátom sem. Még vad idegen emberek sem ülnek mellém pl a buszon.
5/9 anonim válasza:
Mintha csak rólam szólna a kérdés, én is ilyen vagyok.
6/9 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok és még sokan mások itt gyakorikérdéseken.
7/9 anonim válasza:
Ők a kívülállók de ebben nincs semmi furcsa tejesen normális.Én is ilyen vagyok nekem meg az a fura hogy, vannak emberek akik 24 órában csak beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!