Milyen az igazi férfi? Milyen tulajdonságokkal rendelkezik?
Kezdem elveszíteni az igazi férfi képet, hiszen a klasszikus ősembertől, az úriemberen át, a mostani metroszexuális pasikig mindenféle példával előállnak, s ez kiakaszt! o.O
Apám sajnos meghalt rákban. Ő egy hallgatag ember volt, erős fekete szakállal, s bajusszal. Nem igazán mutatta ki az érzelmeit. Tőle sajnos már nem tudok tanácsot kérni, ezért itt próbálkozom. Legyen szíves ezért olyan ember válaszolni, aki nem kötekedni akar, egyszerűen csak segíteni.
Röviden: Rengeteg munkámba tellett, amíg eljutottam addig, amilyen most vagyok. Nemrég össze akartam jönni egy lánnyal, aki nagyon nehéz eset, s megkaptam tőle, hogy "miért nem tudsz férfi ként viselkedni?!" (Meg akartam vele beszélni minden problémát, talán túl figyelmes is voltam, illetve sokat lelkiztem). Ez nem jól esett, s komolyan elgondolkodtam rajta.
21 vagyok, elegánsan öltözködök (szinte mindig inget hordok, nadrágot, néha farmert, bőr cipőt, zakót - ebben érzem jól magam). Adok a kinézetemre.
Mivel a szüleim sokszor vitatkoztak abból kifolyólag, hogy nem beszélték meg az apróbb félreértéseket, sértéseket, azt a következtetést vontam le, hogy mindent meg kell beszélni. Néha túl sokat is lelkizek. Rengeteg lány és fiú barátom van, elég népszerű vagyok. Szeretem a rendet és a szabályokat. Jobban szeretek személyesen kommunikálni az emberekkel, mint pl. facebookon. Egyetemre járok jó az átlagom és szeretném beírni a doktorit. Szeretek mindenről tudni és határozottnak tűnni, viszont sokszor elbizonytalanodok. Elég ingatag az önbizalmam az utóbbi időben, talán a nagy hajtás miatt.
Mindezt azért írtam le, hogy legyen fogalmatok róla körülbelül milyen ember is vagyok.
Meglehet, hogy nincs igazi férfi, sem igazi nő, csak jó ezt sulykolni az emberekbe. Meglehet, hogy pl. azért, amiért te is vettél elegáns ruhát és költesz majd a jövőben is a tökéletes egyén eléréséért.
Lehet, hogy annak a lánynak nem jött be ez a lelkizős típus, lehet hogy nem is volt túl értelmes, ezt nem tudom. Viszont az biztos, hogy több milliárd nőből a bolygón nem fogja mindenki megkérdezni hasonló esetben, hogy miért nem vagy igazi férfi, hanem jó páran örülnek majd a figyelmednek.
De lehet, hogy tényleg túl hamar váltál lelkizőssé és még nem alakult ki köztetek olyan kapcsolat, kötelék, ami indokolná. Ez is csak feltételezés. Megkérdezhetted volna, hogy miért gondolja ezt és neki személy szerint mit jelent az, hogy igazi férfi. Persze ez nem lesz örökérvényű és mindenkire igaz, csupán hozzá talán közelebb kerülhettél volna.
Néhány lánynak bejönnek az ilyen Justin Bieber, SP szerű fiúcskák, de azok bőven nem férfiak.
Egy igazi férfi kb olyan mint Arnold Schwarzenegger.
Az a lány valószínű nem hozzád illő, nekem ha a barátnőm ilyet mondana, rúgnám is ki a fenébe.
Sértegesse a nagymamáját, ne engem.
Bizonyos nők szeretik a férfiak egóját a földbe döngölni, ők azok a típusok, akik végül akkor érzik jól magukat, ha valaki naponta rendszeresen elveri őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!