Milyen az igazi férfi? Milyen tulajdonságokkal rendelkezik?
Kezdem elveszíteni az igazi férfi képet, hiszen a klasszikus ősembertől, az úriemberen át, a mostani metroszexuális pasikig mindenféle példával előállnak, s ez kiakaszt! o.O
Apám sajnos meghalt rákban. Ő egy hallgatag ember volt, erős fekete szakállal, s bajusszal. Nem igazán mutatta ki az érzelmeit. Tőle sajnos már nem tudok tanácsot kérni, ezért itt próbálkozom. Legyen szíves ezért olyan ember válaszolni, aki nem kötekedni akar, egyszerűen csak segíteni.
Röviden: Rengeteg munkámba tellett, amíg eljutottam addig, amilyen most vagyok. Nemrég össze akartam jönni egy lánnyal, aki nagyon nehéz eset, s megkaptam tőle, hogy "miért nem tudsz férfi ként viselkedni?!" (Meg akartam vele beszélni minden problémát, talán túl figyelmes is voltam, illetve sokat lelkiztem). Ez nem jól esett, s komolyan elgondolkodtam rajta.
21 vagyok, elegánsan öltözködök (szinte mindig inget hordok, nadrágot, néha farmert, bőr cipőt, zakót - ebben érzem jól magam). Adok a kinézetemre.
Mivel a szüleim sokszor vitatkoztak abból kifolyólag, hogy nem beszélték meg az apróbb félreértéseket, sértéseket, azt a következtetést vontam le, hogy mindent meg kell beszélni. Néha túl sokat is lelkizek. Rengeteg lány és fiú barátom van, elég népszerű vagyok. Szeretem a rendet és a szabályokat. Jobban szeretek személyesen kommunikálni az emberekkel, mint pl. facebookon. Egyetemre járok jó az átlagom és szeretném beírni a doktorit. Szeretek mindenről tudni és határozottnak tűnni, viszont sokszor elbizonytalanodok. Elég ingatag az önbizalmam az utóbbi időben, talán a nagy hajtás miatt.
Mindezt azért írtam le, hogy legyen fogalmatok róla körülbelül milyen ember is vagyok.
Szerintem te nem arra vagy kiváncsi, hogy milyen az igazi férfi,hanem inkább arra, hogy veled mi a hiba,amiért annak a lánynak nem kellettél.
Nos,én amondó vagyok,hogy ha egy lánnyal össze akarsz jönni,ne lelkizz vele az elején. A nők többnyire határozott,magabiztos,erős férfit akarnak maguk mellé,akire számíthatnak a későbbiek során (pl.már van gyerek,de a gyerek súlyos beteg lesz). Ha túl sokat lelkizel az elején, nem férfiként,hanem barát(nő)ként tekintenek majd rád a nők. A lelkizés ráér később,amikor már együtt vagytok hónapok óta és erősebbnek érzed a kapcsolatot. Nekem is van olyan férfibarátom,akivel rengeteget lelkizek, jobban meg tudok vele beszélni dolgkot,mint nőkkel.De van barátnője is.Szerintem ha szeretsz lelkizni,keres magadnak egy olyan lányt,aki mint barát számíthat rád(hidd el sok lány örülne egy ilyen fiúnak) és ne mint nő tekints rá. És keress egy nőt,aki mellett férfi vagy, nem "barátnő". Persze,mint mondtam, később már vele is jöhet a lelkizés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!