Azt mondják, hogy az igazi férfi 1 mázsánál kezdődik. Lányok ez igaz? És aki nincs annyi, ráadásul vékony?
Ez a feltétel NEM a férfiakra, hanem a hízódisznókra igaz. (Komolyan, ez alatt nem igazán veszik át a disznókat!!!)
De egy férfi ne kövér legyen, hanem normális alkatú!
Szerintetek milyen magasság az ami már jónak mondható egy férfinál?
Manapság nagyon sok a magas férfi, de csajok is eléggé megnőttek, de ez egy külön téma...
Ha valaki ki van gyúrva, akkor a 80-90kg pont hogy nem sok.
Amúgy ez függ az életkortól is, testalkattól is. Nem lehet valakit "kilóra belőni". Van aki 75 kg-s, de nem szálfa alkatú, és van aki hiába 85 kg-s, azért 85, mert semmit se sportol, és el van hízva.
Nekem se jönnek be a vékony fiúk, de persze a kövérek se.
Egyébként nem mindegy milyen magas az illető.. Hiszen nem mindegy, hogy 170 cm és 100 kg vagy 185 és 100 kiló a pasi.. Sokat jelent az a 15 cm is.
Nekem a 185 körüli, kb 90 kg-os férfiak jönnek be alkatra. Ők magabiztosságot sugároznak, jó hozzájukbújni, megvédenek, erősek, nekem ez tetszik.
Ha még sportolgat is mellé, na az a tuti.
a 2 m-es, 60 kg-os giliszták nálam esélytelenek, így vagyok kódolva, sajnálom :)
Nyilván ezt szemre dönti el az ember, nem mérleggel és centivel járok ismerkedni ;) +/- 10 kiló és 10 cm belefér az arányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!