Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk! Ti mit szerettek, mit...

Fiúk! Ti mit szerettek, mit kerestek egy lányban? Szerintetek milyen egy igazi nő vagy lány? Lányok! Ti is íjátok le, ha van kedvetek, hogy szerintetek mitől lesz valaki igazi lány/nő véleményetek szerint!

Figyelt kérdés

2014. febr. 25. 19:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
Egy igazi nő megteremti az otthon melegét, amit a férje kifizet neki.
2014. febr. 25. 20:08
 2/12 anonim ***** válasza:
20%

Mit keresek egy lányban? Értelmet, intelligenciát, saját gondolkodásmódot, azaz nem a tömeggel tart, erkölcsösséget, tartást, őszinteséget, humort. A külsőt illetően, karcsú, stílusos öltözködés, kedves, szép arc (lásd: szem a lélek tükre). Az igazi nő (számomra) nem iszik, nem cigizik, nem bulizik, nem pasizik (nem adja be a derekát). Stb.

Bárcsak találnék egy ilyen lányt, egy egész életen át tisztelném, szeretném!

2014. febr. 25. 20:12
 3/12 anonim válasza:
2-es. Hány éves vagy?
2014. febr. 26. 16:27
 4/12 anonim ***** válasza:
#3as, miért kérdezed?
2014. febr. 26. 16:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"Az igazi nő (számomra) nem iszik, nem cigizik, nem bulizik, nem pasizik" és nem létezik.

Viccet félretéve azt keres(-t)em, aki a külsőségeken kívül is a társam tud lenni. Mindenben. Nem a behódoltam, hanem a társam. Akinek van véleménye, akivel késhegyig menő vitát lehet folytatni, ha úgy adódik, és akivel mindenről lehet beszélgetni. A szexulális késztetés idővel alábbhagy, és akkor nagyon fontos, hogy a fent leírt kritériumok teljesüljenek.

2014. febr. 26. 17:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Miquel, nem mondtam, hogy létezik. :P

2014. febr. 26. 17:45
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a férfiak szeretik, ha egy nőnek őszinte, nyílt tekintete van, és látszik rajta, hogy jól érzi magát a bőrében. Ez azt sugallja, hogy elfogadja saját magát, így mások felé is elfogadóbb, empatikusabb. Egy férfi a nőben szeret(het)i a gondoskodást, akihez bizalommal lehet fordulni, aki vigaszt nyújt neki, inspirálja, bátorítja és aki mellett mégis erősnek érezheti magát. Aki nem skatulyázza be, aki mellett nem kell megjátszania magát, vagyis lélekben határtalan lehet.
2014. febr. 28. 18:20
 8/12 anonim ***** válasza:
42%

A lány legyen nőies, ne rbancos, legyen vékony, elegáns, okos, legalább velem őszinte, és a legfontosabb: Ne legyen flegma.

Hülyét kapok a sok swagger, páwa csajtól, akik azt hiszik körülöttük forog a világ, mindenki csak az ő kívánságaikat lesi, és azt tesznek amit akarnak.

2014. febr. 28. 23:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

#7, olyan jó volt ezt olvasni! Minden vágyamat megfogalmaztad ebben a válaszodban, teljes mértékben kiegészítette az én válaszomat.

#2es voltam.

2014. febr. 28. 23:33
 10/12 anonim ***** válasza:

#9-esnek: Nekem is jólesik, ha valaki így érzi.

#7-es voltam.

2014. febr. 28. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!