Fiúk! Ti mit szerettek, mit kerestek egy lányban? Szerintetek milyen egy igazi nő vagy lány? Lányok! Ti is íjátok le, ha van kedvetek, hogy szerintetek mitől lesz valaki igazi lány/nő véleményetek szerint!
Mit keresek egy lányban? Értelmet, intelligenciát, saját gondolkodásmódot, azaz nem a tömeggel tart, erkölcsösséget, tartást, őszinteséget, humort. A külsőt illetően, karcsú, stílusos öltözködés, kedves, szép arc (lásd: szem a lélek tükre). Az igazi nő (számomra) nem iszik, nem cigizik, nem bulizik, nem pasizik (nem adja be a derekát). Stb.
Bárcsak találnék egy ilyen lányt, egy egész életen át tisztelném, szeretném!
"Az igazi nő (számomra) nem iszik, nem cigizik, nem bulizik, nem pasizik" és nem létezik.
Viccet félretéve azt keres(-t)em, aki a külsőségeken kívül is a társam tud lenni. Mindenben. Nem a behódoltam, hanem a társam. Akinek van véleménye, akivel késhegyig menő vitát lehet folytatni, ha úgy adódik, és akivel mindenről lehet beszélgetni. A szexulális késztetés idővel alábbhagy, és akkor nagyon fontos, hogy a fent leírt kritériumok teljesüljenek.
Miquel, nem mondtam, hogy létezik. :P
A lány legyen nőies, ne rbancos, legyen vékony, elegáns, okos, legalább velem őszinte, és a legfontosabb: Ne legyen flegma.
Hülyét kapok a sok swagger, páwa csajtól, akik azt hiszik körülöttük forog a világ, mindenki csak az ő kívánságaikat lesi, és azt tesznek amit akarnak.
#7, olyan jó volt ezt olvasni! Minden vágyamat megfogalmaztad ebben a válaszodban, teljes mértékben kiegészítette az én válaszomat.
#2es voltam.
#9-esnek: Nekem is jólesik, ha valaki így érzi.
#7-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!