Vannak itt még rajtam kívül olyanok, akik már elmúltak 18 évesek, de még sosem volt kapcsolatuk, nem kerültek közel egy lányhoz sem?
#4 Nem, kéredő. Én a kommentedre és a kérdésedre reagáltam. Elsősorban ezek verték ki a biztosítékot: "Engem már /baromira idegesít/, és nem tudom mit tehetnék. Próbálkozni próbálkoztam, élőben és neten is, /de semmi/. Kezd már /nagyon kellemetlenné válni, mindenhol szép lányokat és párokat látok, és nagyon rossz érzés/" és "nem vagyok egy "mai fiatal", akiknek az otthonuk a pláza", illetve "Úgy biztosan könnyebb lenne".
Nem azt akartam sugallni, hogy rossz ember vagy, csak azt, hogy kissé ostoba és kellemetlen. Kínoz még csak olvasni is, hogy valakinek ennyire a párkapcsolat keresés teszi ki az életét és szinte életcélként tekint a nőszerzésre. Mintha meghódítandó díjak vagy trófeák lennének, amik egy kimerítő harc, esetleg sok energiába/időbe/pénzbe kerülnek.
Mintha "mai fiatalnak" lenni inkább valami ciki dolog lenne - "a kis szararcok, hogy merik élni az életüket, hogy mernek szórakozni, hogy mernek párban lenni, miközben én, egymagamban a sarokban gubbasztok és sértődötten marcangolom magam a saját jelentőségtelenségemért?" feelingje van ennek.
"Úgy biztosan könnyebb lenne", biztos? Honnan veszed? De most komolyan, honnan?
Lassan 21 leszek és nem, hogy barátaim, barátnőm se volt még.
Amúgy meg a ronda lányok egy ronda fiúval sose állnak össze. Próbálkozz inkább az átlagos lányoknál, úgy lehet a legtöbb esélyünk nőt szerezni :/
Hány eves vagy?
Mondjuk nekem se volt kapcsolatom, én 25 vagyok, lany.
Nekem se volt még sose barátnőm... :(
19f
Én már 26 is elmúltam és nem volt senkim. hozzáteszem, már nem is akarom, hogy legyen.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!