Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak itt még rajtam kívül...

Vannak itt még rajtam kívül olyanok, akik már elmúltak 18 évesek, de még sosem volt kapcsolatuk, nem kerültek közel egy lányhoz sem?

Figyelt kérdés
Engem már baromira idegesít, és nem tudom mit tehetnék. Próbálkozni próbálkoztam, élőben és neten is, de semmi. Kezd már nagyon kellemetlenné válni, mindenhol szép lányokat és párokat látok, és nagyon rossz érzés. Igaz, bulizni nem járok, nem vagyok egy "mai fiatal", akiknek az otthonuk a pláza. Úgy biztosan könnyebb lenne. :(
2015. máj. 9. 17:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azoknak nincs barátnőjük, akik annyira görcsösen akarnak egyet. Ez ugyanis nagyon látszik, és a lányokat inkább riasztja az ilyen viselkedés (hogy érződik a mögöttes szándék).

Vannak olyan fiúk is, akik mesterkélten udvariasak, a lányok lábai elé omlanak, lehozzák nekik a csillagokat, kihúzzák nekik a széket stb. - annyira akarnak egyet. Az ilyet nem szeretik a lányok.

Inkább szard le, járj el társaságba, és viselkedj velük természetesen, mintha nem akarnál semmit. Az a jó, amikor ők lesznek kíváncsiak, de te akkor sem esel s*ggre, hanem szenvtelenül elmész az ilyen mellett. A nőket ez vonzza, ha van egy magabiztos egyéniséged, és van egy személyiséged, ami mellett rendületlenül kitartasz. Az ilyenekre kíváncsiak, és félnek, hogy ha nem felelnek meg az ilyen pasinak, akkor mi lesz.

Nem is kell jól kinézni, rajtam izom sincsen, nem is öltözködök divatosan - és jó, nem azt mondom, hogy odáig vannak értem a lányok, mert egyáltalán nem - de akármikor találnék nőt magamnak, ha akarnék (most pl. van barátnőm, azért nem keresek). Fő a magabiztosság. Ha magabiztos vagy, akkor a lányok szemében izgalmas is vagy, és ez a titka.

2015. máj. 9. 20:36
 12/15 anonim ***** válasza:
19 vagyok és lány, de még nem kerültem közel egy fiúhoz sem úgy, és őszintén, ezért néznek rám furán, de nem is akarok senkihez se közel kerülni. Vannak ismerőseim, akik nem szerencséből meg szerelemből jönnek össze másokkal, hanem csak hogy legyen valakijük, és ez valahogy annyira szánalmas és visszataszító, de lehet hogy csak én vagyok érzéketlen és aszexuális, nem tudom. Annyira idegen, hogy olyannal osztozz testileg-lelkileg, akit nem is szeretsz igazán, csak túl nagy a társadalmi nyomás meg a szexuális vágy, de hát most mi, ez az emberiség, és mindig lesznek akik nem illenek bele az "idillbe", mert azt hiszik, az a normális, ha előbb beleszeretsz valakibe és csak utána nevezitek kapcsolatnak, nem pedig fordítva. Nagy kár, hogy rosszul hiszik. Valószínűleg nem lenne ennyi elcseszett párkapcsolat.
2015. máj. 9. 22:49
 13/15 anonim ***** válasza:

"Azoknak nincs barátnőjük, akik annyira görcsösen akarnak egyet. Ez ugyanis nagyon látszik, és a lányokat inkább riasztja az ilyen viselkedés (hogy érződik a mögöttes szándék)."

Én a másik véglet vagyok: pont úgy nézek ki mint aki semmit sem akar, aztán sose lesz semmi.

2015. máj. 10. 21:31
 14/15 anonim válasza:
De sokáig gondolkodtam hogy írjak erre, nem járok plázába, nem járok bulizni, csak dolgozom meg tanulok, de 3kapcsolaton vagyok túl 20 évesen. ami nem jelent semmit, de nem foglalkozom azzal hogy legyen kapcsolatom, csak élem az életem, ha lesz van valaki aki tetszik akkor lépek és kezdeményezek, ne várja senki, hogy egy lány kezdeményezzen. Nem kell kiba*nod magadat, csak legyél igényes, nem kell divatosan öltözni sem, persze ne szakadt ruhákban mászkálj, ne foglalkozz a párokkal meg a szép lányokkal, nem azok a szép lányok lesznek többségébe akivel tartós kapcsolatod lesz, ne tespedj a gép előtt, mászkálj el, ne plázába, ha más nem akkor sétálni ismerj meg embereket. Beszélgess. és ha látsz egy szép lányt a buszon és úgy gondolod nem plázacica ne félj megszólítani. Mi lehet a legrosszabb? aztmondja hogy bocs barátom van, vagy nem vagy az esetem? Önbizalom és továbblépsz. De ne görcsölj rá arra, hogy legyen valakid.
2015. máj. 10. 23:18
 15/15 anonim válasza:
Majd eljön annak az ideje. LEHET, hogy van egy lány akinek tetszel, csak nem veszed észre..
2015. máj. 16. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!