Vannak itt még rajtam kívül olyanok, akik már elmúltak 18 évesek, de még sosem volt kapcsolatuk, nem kerültek közel egy lányhoz sem?
Azoknak nincs barátnőjük, akik annyira görcsösen akarnak egyet. Ez ugyanis nagyon látszik, és a lányokat inkább riasztja az ilyen viselkedés (hogy érződik a mögöttes szándék).
Vannak olyan fiúk is, akik mesterkélten udvariasak, a lányok lábai elé omlanak, lehozzák nekik a csillagokat, kihúzzák nekik a széket stb. - annyira akarnak egyet. Az ilyet nem szeretik a lányok.
Inkább szard le, járj el társaságba, és viselkedj velük természetesen, mintha nem akarnál semmit. Az a jó, amikor ők lesznek kíváncsiak, de te akkor sem esel s*ggre, hanem szenvtelenül elmész az ilyen mellett. A nőket ez vonzza, ha van egy magabiztos egyéniséged, és van egy személyiséged, ami mellett rendületlenül kitartasz. Az ilyenekre kíváncsiak, és félnek, hogy ha nem felelnek meg az ilyen pasinak, akkor mi lesz.
Nem is kell jól kinézni, rajtam izom sincsen, nem is öltözködök divatosan - és jó, nem azt mondom, hogy odáig vannak értem a lányok, mert egyáltalán nem - de akármikor találnék nőt magamnak, ha akarnék (most pl. van barátnőm, azért nem keresek). Fő a magabiztosság. Ha magabiztos vagy, akkor a lányok szemében izgalmas is vagy, és ez a titka.
"Azoknak nincs barátnőjük, akik annyira görcsösen akarnak egyet. Ez ugyanis nagyon látszik, és a lányokat inkább riasztja az ilyen viselkedés (hogy érződik a mögöttes szándék)."
Én a másik véglet vagyok: pont úgy nézek ki mint aki semmit sem akar, aztán sose lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!