Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van más is,aki nem szeret ott...

Van más is,aki nem szeret ott ahol lakik és inkább estig csavarog,sétálgat?

Figyelt kérdés
Én egy albérletben lakom de nem egyedül, több emberrel.Nem vagyok velük rosszban,de jóban se nagyon.Megvárom az este 9 órát,amikor már lefeküdtem,és utána megyek csak haza.Addig járkálok a városban,most is egy parkban ülök.Este mikor hazaérek,már alszanak,reggel mikor indulok még alszanak.Ha délután 2-ig dolgozok akkor is csak este 9-re megyek haza,addig csavargok a városban.Van még valaki,aki így él?30/F

2021. aug. 12. 16:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor én is nyakamba veszem a várost, mert a falszomszédaim elég idegesítőek. Lakótársam nincs, minigarzonban lakom, de az esték mindig nyomasztóak, mert ezek a barmok mindenért verik a falat. Tegnap is már aludni próbáltam, mikor elkezdtek kopogni a falon. Nemcsak ostobák, de süketek is, úgy látszik. A nő ráadásul life coach, de kb a szakmája szégyene a viselkedése alapján. Mindig felidegelnek ezzel, és utána elég nehéz lemenni alfába. Rég el kellett volna már küldeni őket az anyjukba, de mázlijuk van, hogy nem egy heves vérmérsékletű valakivel van dolguk. Költözés tervben van, de egyelőre nem tudok még ugrálni.

Különben a csavargás se mindig jó, az utca népétől is könnyű idegbajt kapni. Sokan nem tudnak civilizáltan közlekedni, csak mennek, mint a vakegerek. Mész a járdán, jönnek szembe és az Istennek nem húzódnának le, inkább fellök. Meg ilyenek. Mikor voltak lakótársaim, én is hasonlóan nyomtam, mint te, és hát idegileg elég megterhelő volt.

2021. aug. 13. 13:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!