Van más is,aki nem szeret ott ahol lakik és inkább estig csavarog,sétálgat?
Mondjuk én nem tudnám azt elképzelni,hogy csak pár órára járjak haza aludni,a nap kb. 15 órájában pedig dolgozzak és bolyongjak a városban.
Persze,megértelek,ha kb.idegenekkel élsz egy albérletben és nem szeretsz ott lenni.
Hát, most éjszakás vagyok, ilyenkor nem járok el itthonról sétálni, de amúgy esténként szoktam eljárni sétálni az éjszakában.
Igen. Az egyik barátom. Tönkretette az ital és a cigi, 17 évesen. Napja: felkel, suli. Oda is késve érkezik. Valamikor nagyon későn megyünk haza suliból, valamikor hamarabb. Igazából neki teljesen mindegy, nem szeret otthon lenni, az egyik testvérét szívből gyűlöli. Mindig minden programot leszervez, aztán megsértődik ha valaki nem megy minden nap, mivel másnak van normális élete. Nyáron ugyan ez megy, suli nélkül. Semennyit nincs otthon, pedig szerintem a családdal töltött idő hasznos idő, haszontalan dolgokra költi a pénzt, bár van is miből, mert az anyjáék nagyon adják, pár testvére meg kint él külföldön.
Nem sok köze van a kérdéshez, érdekességből mondtam csak, hogy 17 évesen is vannak ilyen emberek. Szerintem amúgy az teljesen normális, ha albérletben így érzed. Nem mindenki tud ülni és csak lenni, például én biztos nem tudnék panelban élni, mivel korlátozott a mozgásterem, nincs akkora udvar, szomszédok is idegesítőek, mindent áthallani a falakon, stb.
Én is sokáig 30+ éves koromig lakótársakkal laktam. És hát sokszor volt, hogy inkább elmentem valamerre hétvégenként vagy akár este is, csak ne kelljen otthon lennem.
Most vettem lakást, még fel kell újítani, de kíváncsi leszek milyen lesz "haza érni" és úgy otthon lenni, hogy tudom, ide aztán senkit be nem engedek soha... :D
Én például munkahelyen is simán bent maradok, irodában és filmet nézek, netezek. Volt, hogy ott LEGO-ztam mert van hely.
Vagy szerettem eljárni munka után is kisebb túrára, kirándulásra.
Ismerős a helyzet. Egy helyiségben laksz velük vagy csak egy lakásban?
Azt javaslom, hogy minél előbb keress olyan albérletet, ahol egyedül vagy a szobádbam és az csendes hely. Egy néninél, egy csendes családnál. Ha a lakótársaid isznak, dohányoznak, akkor mielőbb szabadulj onnan. Alaposan nézz szét, A fejlődésedhez, az életedhez szükséged van egy biztos és csendes lakhelyre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!