Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mivel lehet pótolni egy...

Mivel lehet pótolni egy barátnőt?Mi az ami van olyan jó mintha barátnőm lenne?

Figyelt kérdés
Vannak emberek akiknek párjuk van,élnek szexuális életet is.Én nem tartozom közéjük.Van valami,ami miatt én is elérhetném azt a szintet mint ők?Valami ami felér azzal,hogy valakinek barátnője van és szexuális életet él?

2021. márc. 28. 07:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%

Egy stabil szexkapcsolat. Ahol csak a kémia működik. Sosem volt gondom a csajozással, de ilyen viszonyt most sikerült először kiépítenem. Eddig minden próbálkozás oda vezetett, hogy a lány vagy nem akarta így lazán eleve vagy elkezdett belém szeretni.

Tavaly megismerkedtem egy lánnyal, akivel egyáltalán nem illünk össze. De a kémia nagyon jó, meg is beszéltük, hogy ez csak erről szól.

Megvan a szex, a simogatás, összebújás, intimitás. De nincs elszámolás, hiszti, nem kell vele programokra menni, nem kell vele időt tölteni. Mellette van időm a hobbijaimra, mindenre. Egy kész főnyeremény ez a helyzet.

Na, ezt tudom neked ajánlani.

2021. márc. 28. 18:34
 12/14 anonim ***** válasza:
33%

ma 18:34

De nem mindenki talál szexkapcsolatot. Én társkeresőn 10 éve keresgélek, de nem találtam állandó nőt szexre. 1-2 dugás össze jött, de sokszor 2 szex között is éveket kellett várni.

Tudod ez is azon múlik, hogy jóképű-e a pasi. Ha nem néz ki jól, akkor nem kell a nőknek sem szexre, sem komoly kapcsolatra.

2021. márc. 28. 19:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem is azt mondtam, hogy csettintésre összejön ez.

Ha most azt számolom, hogy mióta érdekelnek a nők úgy komolyabban, legyen mondjuk 15-16 éves kortól. Most 28 vagyok. Előtte voltak kalandok, meg komoly párkapcsolatok. De ilyen kötetlen szexkapcsolat sosem jött össze. Tehát, én is mondhatom, hogy 10+ év alatt most egyszer sikerült.

11-es voltam.

2021. márc. 28. 19:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Aki meg nem akar éveket várni, hogy össze jöjjön a szex 1 nővel, az elmehet prostihoz. Mert más megoldás nincs.

A nőknek a legszebb férfi kell. Feltettem magam társkeresőre és a képemet szépítő programmal feltuningoltam. Azóta sok nőnek tetszem. Pár hete egy nővel már azt terveztük, hogy elmegyek hozzá szexelni. De kért tőlem másik képet és meglátott hogyan is nézek ki valójában. Már nem kellettem neki és letiltott. Pedig 180 cm magas vagyok, nem vagyok kövér, hanem vékony, nem kopaszodom és szemüveges sem vagyok.

2021. márc. 28. 19:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!