Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Tölti valaki a karácsonyt tök...

Tölti valaki a karácsonyt tök egyedül, úgy hogy senki sem kíváncsi rá, se szülők, se testvérek, se rokonok, se barátok?

Figyelt kérdés

Élhet valaki ilyen magányban?

Szerencsére nem élek így, csak kíváncsi vagyok.

Most nem hajléktalan emberekre gondolok.

dec. 22. 16:59
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
36 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Hogyne. 40 éves vagyok, minden karácsonyom ilyen. Hogy milyen érzés? Egy ideig még elviselhető, tudsz sírni. Aztán olyannyira üres lesz minden, hogy már sírni sem tudsz. Rengeteg ember van a földön,akiknek minden nap elképesztő lelki fájdalmakon kell átmenniük. De a remény mindig ott van, hogy majd egyszer jobb lesz. Szóval, nekem a karácsony semmit nem jelent.
dec. 22. 17:30
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Senkim nincs lényegében, már nyolcadik éve.

Ünnep nekem mint olyan, nem létezik, ugyanolyan,mint más nap:)

Pár éve még rossz volt, férfi létemre sokat sírtam. Már nem tudok,de nem is érdemes.

Persze a remény megvan, de egyre halványabb :/

55/F

dec. 22. 17:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindent ki lehet bírni. Viszont ez egy kemény téma. Azért még így a hétköznapokban is szerintem nehéz..én 5 éve vagyok kapcsolat nélkül de megszoktam, régen irigykedtem másra, szomorú voltam stb most már nem is érdekel.

Viszont ha egy családtagom sem lenne akkor hatalmas gond lenne..nem pont karácsonyra értve csak.

dec. 22. 18:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyedul még nyugis is volt. Nem kellett fa, nem volt ünnep sem nekem csak sima hétköznap, aludhattam és patika rend volt pakolás nelkul is mivel élet sem volt.

Ma meg már egyedül gyerekkel ugyanez.(rokonok sincsenek.senki.)

Ma már viszont küzdenem kell hogy rend tisztaság legyen és legyen hangulata, tudjak mosolyogni, legyen benne program élmény Neki meg legyen az egészben élet. Magamra kell erőltetnem a ragyogást. boldogságot, hogy más ne szenvedjen ahogy én. Hanem örömteli lehessen. Egyszer van csak gyerekkor es az "elrepül".

Hát ez nagyobb kihívás. Fájdalmakkal mosolyogni tudni. Boldogtalanul boldogságot nyújtani. De kihozok magambol mindent, még azt is, ami nincs, megteszek mindent, még azt is ami meghalad, mert az már tapasztalatom hogy többre vagyink képesek mint amit magunkról hiszünk vagy hittünk

Meg tudjuk haladni saját magunkat is.

dec. 22. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jav: legyen benne program élmény Neki, és legyen élet valahogy skarácsonyban télben stb
dec. 22. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyedül leszek, már megszoktam.
dec. 22. 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokan.
dec. 22. 22:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 31vagyok..fél éve szakítottam a pàrommal..az utobbi 3 karàcsonyt mindig a szüleinél töltöttük,szóval idén teljesen egyedül leszek..kicsit félek is :D a szüleimmel sajnos nemjó a viszonyom
dec. 23. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!