Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nagyon hiányzik a vőlegényem. ...

Nagyon hiányzik a vőlegényem. Mit csináljak? 😢😢😢

Figyelt kérdés

Hónapok óta nem találkoztunk.

Svájcban dolgozik, nem tud sűrűn hazajönni 😢

Nagyon fáj a hiánya 😢

Kiakarok hozzá költözni,de ez se tudok mikor valósul meg... Tanfolyamom félbe maradt, jogsi is 😢

Sok mindent elkell intézni ,hogy kimenjek 😢😢

2021. márc. 7. 18:13
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Hmm... Érdekes, én is hasonló helyzetben vagyok mint te, de nekünk abból a szempontból szerencsénk van, hogy napi minimum 2-3 órát együtt tudunk tölteni telefonálással/video chattel és így egészen elviselhető a dolog, nem szenvedek annyira nagyon mint te(persze így is vannak mély pontok, de együtt ezeken is túl tudunk lendülni), mert érzem, hogy mellettem van, megoszthatom vele az aktuális érzéseimet, az életem minden kis történését. Itt van velem, mellettem, folyamatosan segít, támogat, tanácsokat ad. Még a fogorvoshoz is foglal nekem időpontot, vagy hív taxit, mert én nagyon nem szeretek telefonálni :D

Én Magyarországon lakom ő Szlovákiában. A járvány előtt hetente vagy maximum 2 hetente találkoztunk úgy, hogy egyik héten én utaztam a másik héten pedig ő. Múlt év szeptembere óta viszont csak egyszer tudtunk találkozni karácsonykor néhány napra a határlezárások miatt.

Egyébként mi már mindent kipróbáltunk a különböző netes multi játékokat, neten keresztül játszható társasjátékokat, közös filmnézéseket tartunk minden hétvégén, virtuálisan még színházba is mentünk :D Klasszikus levelet is írtam neki(mint a régi filmekben a parfümömmel befújva :D) amit feladtam postán, meg csomagküldés is volt egymásnak... Még friss virágot is kaptam személyreszóló üzenettel születésnapomra :) Mesét is szoktunk olvasni egymásnak néha lefekvés előtt :D Sokszor "elkísérjük egymást" különböző helyekre úgy hogy végig telefonálunk az út alatt, sőt volt hogy az utam közben még navigált is engem a google maps segítségével hogy hol jöjjek fel az aluljáróból és milyen épületet kell hogy lássak (street view) :D

Szóval ha távol is vagyunk egymástól mégis nagyon sok időt töltünk együtt, és így sokkal könnyebb a távollét.

Azt tervezzük, hogy ha nyárra csillapodik a helyzet akkor talán sikerül végre az összeköltözés. Az az előnye meg van a pandémiának, hogy könnyebben tudunk mindketten pénzt spórolni a közös jövőnkre :)

Hiába vagyunk egymástól ilyen távol, mégis közelebb érzem magamhoz, mint valaha.

Sokkal de sokkal nehezebb lenne, ha nem tudnánk ennyi időt együtt tölteni.

Kitartást nektek! Biztosan egy szép közös jövő áll előttetek is! Már csak egy kis idő, és végre a helyére kerülnek majd a dolgok :)

2021. márc. 13. 07:53
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

De aranyos a kerdezo! egyem meg a szivet!

Bar nekem is lenne baratnom :(

2021. márc. 15. 18:44
 33/34 A kérdező kommentje:

Ha minden jól megy júni végén megyek én is ki.

De addig nem tudom hogy fogom kibírni :(

2021. ápr. 3. 16:01
 34/34 ccccccc válasza:

Érdeklődnék mi a helyzet azóta?

Sajnos az én párom is kamionozast tervez, de 4-5 évre. Ki lehet bírni? Sajnos nehezen viselem a hiányát, de gyakran előfordult a 2 évünk alatt, hogy 2-3 hétig nem találkoztunk.

2022. jún. 1. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!